Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Narod nije poslušao Thompsona i eto mu sad! Glavni državni odvjetnik Jelenić priznao da je mason

Dražen Jelenić
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
22.02.2020.
u 10:46

Kao što je narodni pjesnik i pjevač koji zarađuje i kad pjeva, ali kojemu vole platiti i da ne pjeva, Marko Perković Thompson još davno prorekao, Hrvatskoj o glavi rade komunisti i masoni, antikristi, ovi, oni.

SUBOTA, 15.2.

Evo, konačno se oglasila i Anita Nosić iz Lovreća i sada je sve jasno. Dobro, priznala je da se dogodio manji nesporazum i da baš nije smjela kupiti stan po povlaštenim uvjetima od APN-a, iako je ostala živjeti u tatinoj vili 400 km južnije. Kaže da je potpuno slučajno kupila stan kod barba Vase, jer je stan u Španskom bio najbliži onome što je u tom trenutku tražila. A što je točno tražila, nije nam rekla.

NEDJELJA, 16.2.

Hrvatski građani već odavno sumnjaju da u politici nema morala, međutim, nekada se dogodi čudo koje budi nadu da nije tako. Pogledajte našu diku, Narodnu princezu Koli. Iako je izgubila na izborima, ona održava obećanje staro pet godina i seli u Visoku ulicu! Građani se od jutra skupljaju u Visokoj, donose darove i pale svijeće. Koli je narodu poručila da će iz novog ureda brendirati domovinu. Spašeni smo.

PONEDJELJAK, 17.2.

Novinari su se dokopali imovinske kartice Milanke Opačić, jednog od najvrijednijih žetona u kruni Kneza Milana i rasplakali se! Suze su same krenule kada su shvatili da Milanka nije ništa jamila i da živi u skromnoj hiži koja vrijedi samo 200 000 kuna. Vijest je privukla i znanstvenike, koji bi sada trebali dati odgovor na pitanje, kako je moguće izgraditi kuću u Zagrebu od 134 kvadrata za tu lovu.

UTORAK, 18.2.

Baš je bila lijepa Zokina inauguracija. Za početak je lijepo što se uopće uspio probuditi, urediti i počešljati na vrijeme. U dnevni boravak na Pantovčaku, natiskalo se puno gostiju i nekoliko muškaraca i žena u identičnim crnim haljinama, ali nisu imali puno posla, jer je Zoka sve sam obavio. Jedino su ljudi ostali u čudu, jer se nije intonirala himna. Neka žena je nešto otpjevala, ali nitko nije shvatio o čemu se radi.

SRIJEDA, 19.2.

Kao što je narodni pjesnik i pjevač koji zarađuje i kad pjeva, ali kojemu vole platiti i da ne pjeva, Marko Perković Thompson još davno prorekao, Hrvatskoj o glavi rade komunisti i masoni, antikristi, ovi, oni. Narod ga nije poslušao i eto mu sad! Glavni državni odvjetnik Jelenić priznao je da je mason. Tolike godine mislimo da su Srbi za sve krivi, kad ono, masonerija nam se kao guja u njedra uvukla. E, moj narode!

ČETVRTAK, 20.2.

Hrvatska policija je na nogama. Izdana je tjeralica za građankom J.L., koja je u utorak u dnevnom boravku predjednika Zoke izvela sotonski ritual, otpjevavši “Lijepu našu” unatrag. Navodno se radi o pjevačici Josipi Lisac, ali to za sada nije potvrđeno, jer je lice tražene osobe bilo zaklonjeno ogromnim šeširom. Što je J.L. otpjevala i radi li se o nekoj masonskoj podvali, utvrdit će istraga koja je u tijeku.

PETAK, 21.2.

Par dana je predsjednik, a već je pogriješio. Zašto nam Zoka to radiš? Umjesto da za savjetnicu za obrazovanje postavi Željku Markić, on je postavio njenu frendicu Jadranku Žarković, bivšu ravnateljicu Agencije za odgoj i obrazovanje, koja je, umjesto u New York, ravnatelje i nastavnike slala na predavanja dobroj Žeži i dečkima iz Generalskog zbora. Zoka se trebao odlučiti za original, a ne za kopiju.

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar majkuvam
majkuvam
11:30 22.02.2020.

Istina

Avatar matezanki13
matezanki13
11:48 22.02.2020.

istina

HR
hrUsrcu
11:47 22.02.2020.

nije nimalo duhovit - ovo je gorka istina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije