Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽAN KRAJ POTRAGE

Nakon dva dana u šumi nađen mrtav 58-godišnjak: Poginuo u prevrtanju traktora

Ilustracija
Foto: Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL
1/2
24.08.2023.
u 16:15

Muškarac je zadnji put viđen 21. kolovoza kada je traktorom otišao izvlačiti drva iz šume, a kada se nije vratio kući, zabrinuta obitelj obavijestila je policiju

Potraga za 58-godišnjakom koja je trajala dva dana, okončana je 23. kolovoza, kada je njegovo tijelo nađeno u šumu u mjestu Jurjevčani, na području Jastrebarskog, priopćila je policija. Kako su naveli, 58-godišnjak je zadnji put viđen 21. kolovoza kada je traktorom otišao izvlačiti drva iz šume.

Kada se nije vratio kući, obitelj mu se zabrinula, pa je o svemu obaviještena policija. Potraga, na žalost nije imala sretan završetak jer je tijelo 58-godišnjaka nađeno 23. kolovoza oko 19.30. Očevidom je utvrđeno da je najvjerojatnije poginuo zbog nekontroliranog prevrtanja traktora koji je odskliznuo niz padinu. Nakon očevida, tijelo 58-godišnjaka je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Drama u Zagrebu: Muškarac prijetio da će skočiti s kuće, pucao na policiju

Ključne riječi

Komentara 1

OL
olujasviholuja2
18:03 24.08.2023.

Hvala HRT što prenosi utakmicu dinama😡,za ajduk ima se, za dinamo i rijeku nema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije