Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istarska vina

Na svjetskoj izložbi predavanje o vodećoj hrvatskoj sorti - malvaziji

Štand Vinistre u Londonu
Vinistra
20.05.2011.
u 11:48

Predstavljanje je održano u sklopu nastupa hrvatskih vinara na sajmu, organiziranog uz potporu Hrvatske gospodarske komore

Istarski vinari predstavili su se britanskim uvoznicima, distributerima, ugostiteljima, sommelierima i predstavnicima medija na jednoj od vodećih svjetskih vinskih izložbi, Međunarodnom vinskom sajmu, održanom u Londonu od 17. do 19. svibnja.

Predstavljanje je održano u sklopu nastupa hrvatskih vinara na sajmu, organiziranog uz potporu Hrvatske gospodarske komore.

Vina su predstavile vinske kuće Marijan Arman, Benvenuti, Cattunar, Degrassi, Kozlović, Matošević, Roxanich, Saints Hills, Trapan i Veralda. Za stručnu javnost u sklopu izložbe održano je posebno predavanje o malvaziji kao jednoj od vodećih hrvatskih bijelih sorti te je kušan presjek vina ove sorte različitih tipiciteta – od svježih, do odležanih i dugo maceriranih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije