Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vole tuđe

Na meti kradljivaca predmeti iz automobila i izvanbrodski motori

krađa auta
Arhiv VL-a
12.08.2010.
u 11:52

U Kostreni su iz Peugeota 307 nestale torbe, prijenosno računalo i drugi predmeti, iz VW multivana na Krku novac, a u Malinskoj i Lovranu s plovila izvanbrodski motori.

U srijedu 11. kolovoza na području PU primorsko-goranske dogodilo se više krađa iz vozila i plovila. U jutarnjim je satima u Kostreni provaljeno u Peugeot 307, u vlasništvu 31-godišnjeg državljanina iz Mađarske iz kojeg su ukradene torbe, prijenosno računalo i drugi predmeti. Materijalna šteta je oko 7 tisuća kuna. 

Istoga dana oko 14 sati provaljeno je u osobno vozilo VW Multivan parkirano na predjelu Dunat, u blizini mjesta Kornić na otoku Krku, a kojim se koristi 22-godišnji austrijski državljanin. Iz automobila su ukradeni novac i drugi predmeti, a materijalna šteta procjenjuje se na oko 6 tisuća kuna.

U Malinskoj, s plovila privezanog na lukobran, od 9. do 11. kolovoza ukraden je izvanbrodski motor Yamaha, čime je 66-godišnji vlasnik iz okolice Malinske oštećen za oko 12 tisuća kuna. Između 10. i 11. kolovoza iz lučice u Lovranu s brodice je ukraden izvanbrodski motor Yamaha. Vlasnik (42)  iz Samobora oštećen je za oko 10 tisuća kuna. Policija PU primorsko-goranske još traga za počiniteljima i ukradenim stvarima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije