Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTARSTVO:

'Ministar Butković nikad nije izjavio takvo što o motociklistima'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
27.08.2019.
u 22:34

Ovim putem ističemo kako ministar Oleg Butković nikad nije izjavio takvo što te molimo predstavnike navedene Udruge da u javnosti ne komuniciraju netočne informacije", priopćilo je Ministarstvo

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture poručilo je u utorak kako ministar Oleg Butković nikada nije izjavio kako su motociklisti  "marginalna skupina koja šteti svojoj zemlji".

Nastavno na najavu prosvjeda motociklista koji će se diljem Hrvatske održati 31. kolovoza i 1. rujna, ističemo kako članovi Udruge „Karavana za život - bikeri na cesti“ prema javnosti komuniciraju netočne podatke, priopćivši kako je "ministar Butković izjavio kako su oni 'marginalna skupina koja šteti svojoj zemlji', a da je pritom zaboravio kako su upravo bajkeri, kao branitelji, obranili državu i predali je u ruke političara koji je 'sustavno uništavaju nebuloznim rješenjima.

Ovim putem ističemo kako ministar Oleg Butković nikad nije izjavio takvo što te molimo predstavnike navedene Udruge da u javnosti ne komuniciraju netočne informacije", priopćilo je Ministarstvo. 

Najavilo je i kako će u narednom razdoblju izvijestiti javnost o aktivnostima i poduzetim mjerama vezanim za podizanje razine sigurnosti prometa za sve sudionike u prometu, a time i za motocikliste.

Komentara 1

DU
Deleted user
08:52 28.08.2019.

Trebalo bi sankcionirati sve one koji posumnjaju u poštenje , iskrenost i odanost hadezeovaca prema svom narodu i svojoj državi ! ! !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije