Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI INTERVJU: Tonino Picula

'Uskoro ćemo doznati hoće li biti rata, a Milanovićeve stavove oko Moskve treba ispitati'

12.02.2022.
u 07:01

U trenutku koji mnogi na zapadu opisuju kao najopasniji za europsku sigurnost od završetka hladnog rata, a Rusi kao da se ništa ne događa, premda gomilaju vojne snage oko Ukrajine i traže od NATO-a da se povuče na linije iz 1997., razgovaramo s Toninom Piculom, SDP-ovim europarlamentarcem i koordinatorom kluba europskih socijaldemokrata za vanjsku politiku.

Komentara 128

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
07:24 12.02.2022.

Kizo rasturio prvo državu pa onda rasturio i stranku, koliko zna i umije pokazao je kao premijer, nikog nije slušao radio po svom kao i sada, digao PDV na 25%, uveo Lex perkovic, EU subvencije pale na 4%, BDP se strmoglavio -20% u njegovom mandatu, nezaposlenost 24%, i potpisivao jamstva za fiktivne brodove Uljaniku pri čemu je nestalo 12 milijardi kn. Tako da ja se ne brinem za njega, naučio je sada manipulirati masama.

CR
crna.rupa
08:46 12.02.2022.

Gdje je nestao UN i zašto šuti. Ukoliko nema nikakvih ovlasti tu instituciju treba zatvoriti kako ne bi trošila bespotrebno novce a sve države održati sastanak i imenovati amere svjetskim policajcem te im plaćati danak za mir.

Avatar Cantor
Cantor
07:43 12.02.2022.

Nažalost kao što je @Moronicron ispravno primijetio, današnji trend zapadnih demokracija je trend prema sve luđim i luđim socijalnim eksperimentima i biološkoj zamjeni domicilnog stanovništva sa populacijom trećeg svijeta. Ako pogledamo „lidere” tog svijeta, očite su poveznice. To su ili žene ili feminizirani muškarci. Svi zagovaraju u većoj ili manjoj mjeri praktičko dokidanje svih onih tradicija koje su te zemlje i učinile naprednim svijetom. Kao što je davno rekao mudrac: Teška vremena stvaraju jake ljude. Jaki ljudi stvaraju dobra vremena. Dobra vremena stvaraju slabe ljude, i dalje sami nastavite niz...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?