Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gostovanje na HRT-u

Milanović: MMF nije babaroga, ali nije ni naša potreba

'27.10.2011., Zagreb - SDP, Iblerov trg. Konferencija za medije predsjednika SDP-a Zorana Milanovica povodom otvaranja istrage protiv HDZ-a. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
'Davor Puklavec/PIXSELL'
15.11.2011.
u 22:36

Milanović smatra da autoceste svakako trebaju ostati hrvatska priča i da se ne smiju dati u koncesiju strancima

- MMF nije babaroga, ali nije ni naša potreba - kazao je čelnik Kukuriku koalicije, Zoran Milanović, gostujući u središnjem Dnevniku HRT-a.

 - Na izbore izlazimo da bi se izborili za određene odluke, a MMF može pozvati svatko - izjavio je vođa opozicije.

Smatra kako je ljudima volja ubijena i da će biti velika borba za povjerenje birača te je dodao kako Kukuriku koalicija imaj plan i program kao i čvrstu namjeru provesti ga.

Najave čelnika HNS-a, Radimira Čačića, koji je kazao da bi u slučaju pobjede autoceste dao u koncesiju mirovinskim fondovima čime bi se prikupilo 16 milijardi kuna, Milanović je komentirao kako je sve još na razini razgovora i dogovora, ali da on smatra da autoceste svakako trebaju ostati hrvatska priča i da se ne smiju dati u koncesiju strancima.

Komentara 28

MK
mali kukuriku
23:11 15.11.2011.

Kakvo si ti LAPRDALO!!!

LI
liburnik
23:27 15.11.2011.

Ajde pošaljite Biserku da je to kako ti kažeš laprdalo pojede za doručak - toliko o laprdanju .....

JS
ja sam gladan
00:24 16.11.2011.

Milanović: MMF nije babaroga, ali nije ni naša potreba . Reče mali Zoka, uhvati plišanog zeca i zadovoljno zaspi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije