Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CROATIA BOAT SHOW

Među stotinjak brodova i nekoliko premijera

Croatia Boat show
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/6
06.04.2017.
u 10:45

'Ove godine vidljiv je pozitivan trend, tržište brodova se lagano počelo buditi'

Stotinjak brodova bit će izloženo na 19. Croatia Boat Show-a na splitskoj zapadnoj obali. Iako sva najavljena plovila još nisu stigla, Splićani su sa znatiželjom razgledali izložene jahte, katamarane, manja plovila, gumenjake...

Prigodu za predstavljanje iskoristili su proizvođači nekih od najatraktivnijih brodova na Mediteranu, brojni proizvođači nautičke opreme, charter tvrtke te predstavnici luksuznih automobila.

- Ono što ovogodišnji sajam čini zanimljivim su brojne premijere. Primjerice, Adler koji je prvi put na Mediteranu, Bali katamarani, Lagoon, plovila Targa, veliki broj gumenjaka, a premijerno će biti predstavljene i pente na plin – ističe organizator Vicencio Blagajić.

Među znatiželjnicima najviše pozornosti izazivaju gumenjaci koji su postali hit na tržištu, a zanimanja su svakako izazvali i izvanbrodski motori na plinski pogon. Splićane zanima i najavljeno predstavljanje Uber Boat-a koje se očekuje sljedećih dana.

Potpuno je to nova ponuda morskog prijevoza, koja bi se organizirala kao i Uber taksiranje automobila

Ivo Baldasar, kojemu je ovo vjerojatno među posljednjim protokolarnim dužnostima jer u Splitu očekuju povjerenika, zahvalio se Vicencu Blagajiću, organizatoru zahvaljujući čijoj upornosti se Sajam plovila u Splitu održao unatoč kriznim vremenima. 

- Ove godine vidljiv je pozitivan trend, tržište brodova se lagano počelo buditi - rekao je Blagaić. Croatia Boat Show bit će otvoren do nedjelje, 9. travnja. 

>> Sa šestotinjak kuna može se na Jadran, ali i u inozemstvo

>> Ugrožava li Pelješki most glineno dno zbog kojeg bi morao na stupove više od zagrebačke katedrale?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije