Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbacili je

Maju izbacili iz doma nakon deset godina sretnog života

Maja
Foto: Privatni album
1/6
13.07.2015.
u 21:33

Kad je umro vlasnik, vlasnica je kujicu Maju zavezala u garaži trgovačkog centra i ostavila

Iza Maje deset je godina sretnog života u kojem je naučila i osjetila što je ljubav, što je nježnost. I onda je preko noći sve nestalo.

Njezin voljeni vlasnik je umro, a vlasnica joj je jasno pokazala da za nju u kući više nema mjesta. Zavezala ju je u garaži trgovačkog centra i ostavila. I kad su je pronašli, Maja je i dalje gledala prema svojoj kući, nadala se da će se ipak vratiti po nju.

U privremenom smještaju na Krku, u domu mlade obitelji, Maja može ostati do kraja srpnja. Za nju imaju samo riječi hvale. Mirna je i voli društvo ljudi, no dovoljno joj je samo da netko sjedi pored nje. Voli šetati, ali to radi penzionerski, polako. Ima problema sa sluhom pa jedino u šetnji treba pripaziti da se ne udalji, jer dozivanje vjeroratno neće čuti. Posebno voli djecu, a ni mačke nisu nikakav problem.

Ne pronađe li dom do kraja mjeseca, Maja će morati u azil. A to, boje se volonteri, neće preživjeti. Želite li Maji pružiti dom, ili poznajete nekog tko bi joj mogao ponuditi smještaj, zovite na 091/16-71-167, 097/63-63-293 i 091/54-25-058.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
21:51 13.07.2015.

pa čekaj, ako vi znate podatke o cucku, znači da ste očitali čip.... pa, ne može vlasnica jednostavno zavezati cucka u trgovačkom centru i otići..... što je, vi ljubitelji životinja?.... pa prijavite ženu, a ne da nama tu kukate... postojii valjda neko pravilo.. ili udomi cucka ili ga uspavaj... ili sam nešto krivo napisao?.. i opet ja ne valjam ako vam kažem istinu u lice....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije