Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dojadili joj hvalospjevi

Majka objavila fotografiju trbuha nakon poroda nakon što su joj svi govorili kako ima 'savršeno tijelo'

Foto: Facebook
27.06.2015.
u 12:15

Na fotografiji koja je samo u jednom danu podijeljena 11.000 puta glazbenica je pokazala svoj ravan trbuh na kojem su četiri trudnoće ipak ostavile traga

Kimberly Henderson, majci iz Južne Karoline dojadilo je slušati hvalospjeve kako sjajno izgleda nakon što je rodila četvero djece pa je na Facebooku objavila fotografiju koja je se brzinom munje proširila internetom.

Na fotografiji koja je samo u jednom danu podijeljena 11.000 puta glazbenica je pokazala svoj ravan trbuh na kojem su četiri trudnoće ipak ostavile traga.

Nakon poroda Henderson je izgubila pločice na trbuhu te, kao i mnoge rodilje, dobila strije i kožu koja visi. Iako joj je njezin izgled u početku smetao, sad je s ponosom poručila kako voli svoj trbuh te misli da bi sve majke trebale slaviti svoja moćna tijela bez obzira na to kako ona izgledala.

 

Everyone always compliments me on how I have such a "perfect" body after 4 kids. I decided to upload this pic and leave...

Posted by Kimberly Henderson on Thursday, June 18, 2015

>> Htjela se pohvaliti vitkom figurom, no svi su primijetili jedan detalj

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar maxist
maxist
20:55 27.06.2015.

..ima dobar izraz u "dva I pol muškarca"-....dronfulja..........živopisan i precizan

KI
killthesnake
13:01 27.06.2015.

bezmislen clanak , slika na kojoj se nista ne vidi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije