Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Operirao' tri godine

Lopov u Sesvetama ukrao košnice i med vrijedne 150.000 kuna

Košnica
Slavko Midžor/PIXSELL
11.04.2016.
u 13:01

E. K. je košnice krao uglavnom s otvorenih prostora, a u nekoliko navrata je provalio u dvorišta vlasnika te u kontejnere u kojima su se nalazile košnice.

Tri godine 'operirao' je 41-godišnji E. K. po zagrebačkim Sesvetama odakle je u više navrata tamošnjim vlasnicima ukrao 72 košnice s pčelama i oko 40 kilograma meda vrijednih ukupno oko 150 tisuća kuna.

Taj stari znanac policije koji je i ranije bio osuđivan zbog sličnih prijestupa uhićen je početkom travnja, a policija je kod njega pronašla dio ukradenih košnica koje su potom vraćene vlasnicima

E. K. je košnice krao uglavnom s otvorenih prostora, a u nekoliko navrata je provalio u dvorišta vlasnika te u kontejnere u kojima su se nalazile košnice.

>>'Pčele su mi izgorjele ni krive ni dužne. Strašno!'

Komentara 2

SI
siskic
17:36 12.04.2016.

e, njega će sigurno hrvatsko pravosuđe procesuirati.

MA
Maja28
16:52 11.04.2016.

Ja mislim da je to medo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije