Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Lagao da ima bolesnog sina, tražio je novac, uzeo joj 143.000 kuna i pet je puta silovao

Ilustracija, silovanje
Davor Javorovic/PIXSELL
01.10.2020.
u 07:34

Osim toga, obećao joj je obaviti neke građevinske radove pa mu je i za to dala novac. Radove nije obavio, a ukupno joj je uzeo 143.000 kuna

Muškarac (50) optužen je za prevaru, prijetnje i silovanje, a optužnicu je protiv njega podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru. Sva navedena djela počinio je od 14. srpnja do 18. listopada 2019. i to na štetu jedne žene.

– Imam bolesnog sina, i treba mi novac za  njegovo liječenje – kazao je 50-godišnjak svojoj žrtvi.

Ona mu u je dala novac za to, a dala mu je novac i kada joj je kazao da mu treba za kupnju drva. Nikakvog bolesnog sina nije imao, kao što ni drva nije kupio. Osim toga, obećao joj je obaviti neke građevinske radove, pa mu je i za to dala novac. Radove nije obavio, a ukupno joj je uzeo 143.000 kuna. Osim što ju je prevario, optužen je i da ju je od srpnja do rujna 2019. pet puta silovao, a osim toga, prijetio je njoj i njezinu sinu.

Ključne riječi

Komentara 6

SI
sisavac
08:35 01.10.2020.

uvijek se iznova začudim kad čujem za ovakve slučajeve, ljudi koji imaju tolko novca da su takvi naivčine... ja za koga god znam da ima love, taj nije naivčina, pet puta će te provjeriti prije bilo kakvog posla, dogovora, i za svaki odrađeni posao čekaš mjesecima ostatak novca. a ove neke persone samo tako bez ikakvog dokaza nepoznatima ili sumnjivcima iskeširaju stotine tisuća kuna. zašto ja nikad takvu ne mogu upoznati...?

KE
Kendra
13:47 01.10.2020.

Nema se tu što komentirati, istraga će pokazati. Uvijek i uvijek zlotvore treba prijaviti policiji odmah!!!

ZE
Zeljko0511
14:43 02.10.2020.

Možda je to napravio Djuro, bivši Policajac iz Bjelovara, jer je on spreman na sve vrste prevara ,otimačina i pljačka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije