Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Lagana, čvrsta i anatomska torba, uz vrećicu gratis i 12% popusta uz VL!

školske torbe - narodne novine
Foto: PR FOTO
1/5
PR
Autor
PR članak
18.08.2015.
u 17:00

Čitateljima Večernjeg lista opremanje školarca bit će bezbrižnije jer ostvaruju specijalni popust od 12 posto za kupnju školskog pribora u Narodnim novinama!

Znate li da su školske torbe koje školarci svakoga dana nose na leđima ponekad tako teške da ih učenik jedva i podigne. Govori se o pet, pa čak i o sedam kilograma koliko svakoga dana na leđima nosi prvašić, koji je u prosjeku težak tek 22 kilograma. Zato je važno da školska torba bude lagana, dovoljno čvrsta i izdržljiva, ali i anatomski oblikovana kako bi maksimalno rasteretila nježnu dječju kralježnicu.

U Narodnim novinama u ponudi su brojni modeli školskih torbi i ruksaka, koji zadovoljavaju sve navedene kriterije, a k tome su i dopadljivo dizajnirani. Jedan od takvih kvalitetnih modela je i Herlitz torba, anatomski oblikovana i lakša od kilograma, i to po super cijeni. Uz nju učenik će besplatno dobiti i vrećicu za papuče Herlitz. Tu su i ruksaci vrhunskog dizajna i kvalitete renomirane marke Bodypack.

Čitateljima Večernjeg lista opremanje školarca bit će još bezbrižnije jer ostvaruju specijalni popust od 12 posto za kupnju školskog pribora u Narodnim novinama!

Provjerite ponudu školskog pribora i posebne cijene:

Foto: PR FOTO

U prodavaonicama Narodnim novinama i njihovoj e-trgovini pronaći ćete sve što je potrebno za opremanje školarca, a možete naručiti i udžbenike ukoliko ih ne dobivate besplatno od grada ili općine u kojoj živite.

Ostvarujete i pravo na sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri „101 nagrada“, a možete ostvariti i popuste u Vip prodajnim centrima.

Želite prijaviti greške?