Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
junior u problemima

Kuća Koradinih opet ide na javnu dražbu

korade
Foto: Zeljko Pusec/PIXSELL
18.03.2015.
u 07:30

Na prošloj licitaciji za njive i oranice Koradinih Ljiljana Korade platila je 15.000 kuna jamstva

Nakon što je prošloga tjedna na dražbi otkupila obiteljsku zemlju za 51.000 kuna, Ljiljana Korade barem nakratko može odahnuti. Naime, na javnoj dražbi kuće koja je bila zakazana za utorak nije bilo zainteresiranih kupaca. Kuća je na bubnju za 2,1 milijun kuna. Ako želi zadržati kuću i sudjelovati na sljedećoj dražbi, Ljiljana Korade mora uplatiti 400.000 kuna. Zasad se ne zna kada će biti održana sljedeća javna dražba na zlatarskom Općinskom sudu.

Na prošloj licitaciji za njive i oranice Koradinih Ljiljana Korade platila je 15.000 kuna jamstva. Preostalih 36.000 kuna mora uplatiti u roku od mjesec dana.

Osim nevolja s ovrhama na kuću u Velikoj Veterničkoj, Koradini su se našli u problemu i kada je u siječnju uhićen Mario Korade, sin pokojnog generala Korade. Iza rešetaka istražnog zatvora završio je zbog sumnje da je pištoljem prijetio trojici muškaraca, koje je navodno i pretukao. Međutim, nakon isteka mjera opreza nedavno je pušten da se brani sa slobode.

>> Udovica Korade otkupila kuću

Komentara 16

DU
Deleted user
08:11 18.03.2015.

Gospođo, pustite vi tu kuću...otišlo je to odavno. Sačuvajte energiju i živce koliko toliko za ostatak normalnog života.

Avatar nijeminišta
nijeminišta
08:58 18.03.2015.

12.3. večernji piše: "Na jučer održanoj javnoj dražbi zbog neplaćanja hipotekarnog kredita u prostorijama Općinskog suda u Zlataru, udovica Korade sama je otkupila njihovu kuću. Od odvjetnice obitelji Korade Ane Perković Žaja doznajemo da je za imanje bila zainteresirana i Kent banka, ali je Ljiljana Korade ponudila ukupno 51.000 kuna, odnosno nešto veći iznos od onog koji je ponudila banka." - znači prije tjedan dana ste pisali da je žena otkupila kuću i da je ukupna cijena 51.000 kn. a danas pišete da je cijena 400.000. prije ste pisali da je na dražbi bila i kent banka, a danas tvrdite da nije bilo nikoga osim ove žene. strava od "novinarstva"

OB
ObrenM
07:39 18.03.2015.

Biti ce zanimljivo vidjeti tko su heroji,koji ce se radi neuracunjljivosti te obitelji usuditi licitirati tu kucu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije