Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javna dražba

Udovica Korade otkupila kuću

Ljiljana Korade
Foto: Zeljko Pusec/PIXSELL
12.03.2015.
u 09:45

Na jučer održanoj javnoj dražbi zbog neplaćanja hipotekarnog kredita u prostorijama Općinskog suda u Zlataru, udovica Korade sama je otkupila njihovu kuću.

Obitelj pokojnog generala Ivana Korade, udovica Ljiljana i sin Mario, ipak nisu ostali bez imanja, odnosno kuće i dvorišta, u Velikoj Veterničkoj.

Na jučer održanoj javnoj dražbi zbog neplaćanja hipotekarnog kredita u prostorijama Općinskog suda u Zlataru, udovica Korade sama je otkupila njihovu kuću.

Od odvjetnice obitelji Korade Ane Perković Žaja doznajemo da je za imanje bila zainteresirana i Kent banka, ali je Ljiljana Korade, kao zastupnica svog oca, ponudila ukupno 51.000 kuna, odnosno nešto veći iznos od onog koji je ponudila banka.

Taj iznos, koji je jučer na javnoj dražbi ponudila Ljiljana Korade, u roku od 30 dana mora i uplatiti na račun ovrhovoditelja.

>> Neukrotivi sin generala Korade muškarcima prijetio pištoljem

>> 'Korade me lupil pištoljem. Kad sam se onesvestil, nogom mi je razbil nos'

Komentara 72

DU
Deleted user
10:53 12.03.2015.

Za razliku od generala, udovica Korade ne tiče se ni komentatora, ni VL, ni javnosti, niti je ovaj članak potreban. Nije se nikog ticalo dok je ubijal Boga u njoj i učil malog da bude nasilnik, pa se ne tiče nikog ni sada. Žena ima mirovinu, kuću, hipoteku, dugove i svoju muku, pa će se nositi s time u krugu svojih bližnjih.

BI
bird12
10:39 12.03.2015.

Koradea su trebali na vreme poslati na lječenje u Vrapče. Ali šutjelo se... hmm...general.. ne možeš ti protiv jednog branitelja, a pogotovo generala. Opet su institucije zakazale i desilo se što se desilo.

BA
bajo2
12:21 12.03.2015.

...Oduzeo si je život nakon krvavog pohoda krajem ožujka 2008. godine u rodnoj Velikoj Veterničkoj, gdje je prije toga ubio petero ljudi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije