Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETI IM IZUMIRANJE

Krajnji je čas, moramo sačuvati divlji svijet da bi naš ostao pitom

DPA/Pixsell
04.01.2023.
u 14:00

Kako do pomirenja s prirodom: milijunu biljnih i životinjskih vrsta prijeti izumiranje, mnogima u roku od svega nekoliko desetljeća, a više od polovine svjetskog bruto domaćeg proizvoda (BDP) ovisi upravo o prirodi

Komentara 3

DL
Dvanaest__legija
14:14 04.01.2023.

Crvena agenda!

HO
homofobic
16:58 04.01.2023.

Lopovska zavjera kako bi neradnici propalice smislili novi izgovor pljackati radni svijet! Do sada je bilo 5 masovnih izumiranja gotovo svih vrsta na planeti i niti u jednom nije bio umjesan covjek. Zasto bi ovaj bio drugaciji? Tko kaze da ljudi na bilo koji nacin mogu bitno utjecati za bolje ili losije rezultate ovog trenutnog navodnog izumiranja? Zasto se lopovski lobi toboznjih zastitnika prirode ogranicavaju na 30% "ugrozenih" podrucja? Ako mozemo nesto uciniti za 30% onda bi morali biti u stanju to uciniti i za 100%! Ukratko: lazi, prevare, pljacka i lagodan zivot prefriganih lopova!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?