Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORH pokrenuo istragu

Knežević je drogiran pretukao djevojku pa joj skalpelom prerezao vrat

ubojstvo
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
29.11.2015.
u 08:35

Postoji osnovana sumnja da je 22-godišnjak u noći s 26. na 27. studenog u obiteljskoj kući u Modriču u općini Jasenice nakon konzumacije opojne droge usmrtio svoju djevojku na način da je nakon verbalne prepirke nasrnuo na nju,

Hrvoje Domobran Knežević (22) je teško ubojstvo svoje 21-godišnje djevojke Josipe Božić u kući njegove majke u Modriču, počinio nakon konzumacije droga. Ova nagađanja rodbine ubijene djevojke odmah nakon stravičnog ubojstva u obrovačkom kraju, potvrdio je u svom priopćenju i zadarski DORH.

– Postoji osnovana sumnja da je 22-godišnjak u noći s 26. na 27. studenog u obiteljskoj kući u Modriču u općini Jasenice nakon konzumacije opojne droge usmrtio svoju djevojku na način da je nakon verbalne prepirke nasrnuo na nju, te joj uporabom nekoliko predmeta zadao veći broj ozljeda po cijelom tijelu, a najviše u predjelu vrata i glave, kao i ubodnu ranu lijeve strane vrata pri čemu je došlo do razdora velike krvne žile na vratu sa posljedičnim iskrvarenjem uslijed čega je ona preminula – istakli su iz DORH-a.

Sestra ubijene Josipa Božić rekla nam je da je ubojica nazvao Josipinu majku na telefon i rekao da je ubio Josipu, te da je i ona tada pomislila da je umrla od droge.

– Telefon je uzela moja druga sestra i rekla mu da zove hitnu, no on joj je rekao sad je kasno, nema joj pomoći. Oni su konzumirali droge, a mi smo je stalno htjeli izvući iz toga. I odveli smo je u Zagreb na godinu dana, no on je opet došao po nju – pričala nam je uplakana sestra ubijene Josipe Božić. U zadarskoj policiji smo doznali da je ubojica bio evidentiran po krađama u Gračacu, odakle je rodom, ali i ne da je bio evidentiran zbog zlouporabe droga.

Stravično ubojstvo Hrvoje Domobran Knežević je kako su nam rekli iz DORH-a najvjerojatnije počinio skalpelom po vratu Josipe Božić nakon čega je iskrvarila. 

>> Djevojku bacao u zid i izbo je skalpelom. Tužitelj: Mjesto zločina izgledalo je stravično

Komentara 5

MA
Majur
09:04 29.11.2015.

Strašno,tuga....znam da je teško biti roditelj,ali kao otac ponekad moraš za dobro svoga djeteta nešto učiniti prije nego se ovakve stvari dogode.Otac djevojke je morao "otjerati" ga od nje,ako ne riječima onda silom pa kud puklo...

ST
stp
09:49 29.11.2015.

Niko ko se zove Hrvoje Domobran ne može biti normalan!

DU
Duba
11:15 29.11.2015.

taj je cijeli kraj otišao u kvasinu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije