Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vojna smotra

Kim Jong-un pokazao novo razorno oružje: Ovo je slika naše apsolutne moći

8th Congress of the Workers' Party in Pyongyang
Foto: KCNA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/21
15.01.2021.
u 09:26

Sjevernokorejski vođa Kim Jong-un na kongresu je najavio da će povećati nuklearni arsenal zemlje.

Sjeverna Koreja u središtu Pjongjanga organizirala je vojnu smotru u čast završetka osmodnevnog kongresa Radničke partije na vlasti, na kojoj je s podmornice lansirala balističku raketu, izvijestila je u petak službena sjevernokorejska agencija KCNA. 

Događaju je nazočio sjevernokorejski vođa Kim Jong-un koji je na kongresu imenovan za glavnog tajnika stranke i najavio je da će povećati nuklearni arsenal zemlje, prenosi agencija France Presse.

8th Congress of the Workers' Party in Pyongyang
1/21

"Veličanstvene elitne postrojbe i nepobjedive zračne snage Republike koje će ponosno koračati Trgom Kim Il-sunga, slika su naše apsolutne moći", rekao je ministar obrane Kim Jong-gwan uoči smotre, prenosi KCNA.

 

Prošli put kada je u listopadu 2020. održana vojna smotra u Sjevernoj Koreji proslavljala se 75. obljetnica osnutka Radničke partije, na kojoj su prikazana razna oružja, uključujući interkontinentalne balističke rakete, a Kim je održao govor.

Komentara 25

MR
mrkvax
10:24 15.01.2021.

sisavac: Daj ti preseli u tu naprednu državu...Zašto se mučiš u toj toliko omraženoj Hrvatskoj...?

VH
volim.hrvatsku65
10:35 15.01.2021.

Ovaj sisavac je OSTAO U STALJINOVOM VREMENU ..... Mora da je oficir JNA iz 1946-te ....

DU
Deleted user
09:56 15.01.2021.

Možemo i mi imati takvu vojsku , ako za nju izdvojimo 90% proračuna, Kako vidim mnogima je puno i 2% koliko traži NATO, pa šta se onda čudite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije