Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže dom

Kika je zaigrana, Koko je malo mirniji. I neodoljivi su

Foto: Privatni album
1/4
08.11.2018.
u 14:18

Zajednički dom za sestru i brata bio bi volonterima ostvarenje sna, a svakako traže ljude kojima će oni biti kućni ljubimci. Poziv čekaju na 098/254-381

Kika i Koko imaju puno zajedničkog. Na svijet ih je donijela ista mama, imaju istog tatu i nerazdvojni su već tri godine.

Zajedničko im je i da žive u skloništu. Iako imaju sigurno mjesto za spavanje, hranu i vodu, pseće prijatelje za igru, volontere koji se o njima brinu, ipak im nedostaje dom. Oboje su nježni i željni čovjeka koji će ih voljeti i brinuti se o njima. Kika je još uvijek zaigrana, Koko je nešto mirniji, ali jednako su neodoljivi.

Zajednički dom bio bi volonterima ostvarenje sna, no svakako neće odustati od potrage za ljudima kojima će Kika i Koko biti prijatelji i kućni ljubimci. Većeg su rasta, čipirani i kastrirani, sve ostale informacije možete dobiti na 098/254-381.

Ključne riječi

Komentara 4

DI
Direkt
19:21 08.11.2018.

Otkako je Kika došla tu, osjećam se opuštenije, zadovoljnije i sretnije, kaže KikaLinda.

NI
NikoCro
15:41 08.11.2018.

Da zalosno idioti vise vole pse nego li djecu, zalosno ali istinito

KA
kakačinka
14:51 08.11.2018.

Danas je opasno reci da su ljudi poludjeli za psima i mackama... cesce viđamo mlade parove sa đukenjom nego sa djecom sto je zalosno. Takoder se vise paznje pridodaje spasavanju đukenja nego gladnoj i siromasnoj djeci..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije