Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Kika je zaigrana, Koko je malo mirniji. I neodoljivi su

Zajednički dom za sestru i brata bio bi volonterima ostvarenje sna, a svakako traže ljude kojima će oni biti kućni ljubimci. Poziv čekaju na 098/254-381
08. studenoga 2018. u 14:18 4 komentara 530 prikaza
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/4

Kika i Koko imaju puno zajedničkog. Na svijet ih je donijela ista mama, imaju istog tatu i nerazdvojni su već tri godine.

Zajedničko im je i da žive u skloništu. Iako imaju sigurno mjesto za spavanje, hranu i vodu, pseće prijatelje za igru, volontere koji se o njima brinu, ipak im nedostaje dom. Oboje su nježni i željni čovjeka koji će ih voljeti i brinuti se o njima. Kika je još uvijek zaigrana, Koko je nešto mirniji, ali jednako su neodoljivi.

Zajednički dom bio bi volonterima ostvarenje sna, no svakako neće odustati od potrage za ljudima kojima će Kika i Koko biti prijatelji i kućni ljubimci. Većeg su rasta, čipirani i kastrirani, sve ostale informacije možete dobiti na 098/254-381.

Udomljava se Neumorni Aki traži društvo za igru i ruku koja će ga maziti Konferencija o psima Koje su potrebe pasa, kako ih zaštititi i kako smanjiti broj napuštenih životinja
VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • Direkt:

    Otkako je Kika došla tu, osjećam se opuštenije, zadovoljnije i sretnije, kaže KikaLinda.

  • kakačinka:

    Danas je opasno reci da su ljudi poludjeli za psima i mackama... cesce viđamo mlade parove sa đukenjom nego sa djecom sto je zalosno. Takoder se vise paznje pridodaje spasavanju đukenja nego gladnoj i siromasnoj djeci..

  • NikoCro:

    Da zalosno idioti vise vole pse nego li djecu, zalosno ali istinito