Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJNI PREGOVORI

Karzai bijesan zbog uhićenja drugog čovjeka talibana

Helmand
AFP
16.03.2010.
u 10:52

Predsjednik Afganistana, tvrde njegovi suradnici, bio je jako blizu dogovora s Mulom Abdulom Ganijem Baradarom koji je uhićen prošloga mjeseca u Pakistanu.

Afganistanska je vlada vodila tajne razgovore s drugim čovjekom talibana, Mulom Abdulom Ganijem Baradarom, kada je on prošloga mjeseca zarobljen u Pakistanu, javlja AP pozivajući se na izjave afganistanskih dužnosnika.

Tako je bliski suradnik predsjednika Hamida Karzaija rekao da je uhićenje razbjesnilo afganistanskog čelnika. On je rekao da je predsjednik "bio vrlo ljutit" kada je čuo da su Mulu Baradara uhitili Pakistanci uz pomoć informacija dobivenih od SAD-a.

Dugi čovjek talibana, kažu povjerljivi izvori, dao je "zeleno svjetlo" sudjelovanju na trodnevnom mirovnom skupu koji Karzai organizira idućeg mjeseca.

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
12:25 16.03.2010.

Amerikanci se ne bore protiv terorista, oni ih proizvode....

MA
Macaktom
14:46 16.03.2010.

proizvodili su ih prije proizvode ih sada a proizvodit će ih i dalje

OB
-obrisani-
14:57 16.03.2010.

Afganistanski predsjednik nema što biti bjesan jer je jedan od vođa talibana ulovljen u Pakistanu. pravo je pakistanskih snaga sigurnosti da love teroriste i njihove vođe na svome teritoriju tim više što su ti isti talibani u Pakistanu počinitelji terorističkihh napada i u sukobu su sa pakistanskim vlastima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije