Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJNI PREGOVORI
Povratak na članak

Karzai bijesan zbog uhićenja drugog čovjeka talibana

Predsjednik Afganistana, tvrde njegovi suradnici, bio je jako blizu dogovora s Mulom Abdulom Ganijem Baradarom koji je uhićen prošloga mjeseca u Pakistanu.

Komentari 4

OB
-obrisani-
12:25 16.03.2010.

Amerikanci se ne bore protiv terorista, oni ih proizvode....

VL
MA
Macaktom
14:46 16.03.2010.

proizvodili su ih prije proizvode ih sada a proizvodit će ih i dalje

VL
OB
-obrisani-
14:57 16.03.2010.

Afganistanski predsjednik nema što biti bjesan jer je jedan od vođa talibana ulovljen u Pakistanu. pravo je pakistanskih snaga sigurnosti da love teroriste i njihove vođe na svome teritoriju tim više što su ti isti talibani u Pakistanu počinitelji terorističkihh napada i u sukobu su sa pakistanskim vlastima.

VL
OB
-obrisani-
23:17 16.03.2010.

Svaki put kad na vijestima čujemo o \"još jednoj pobjedi nad talibanima\", prvo što treba jeste da se upitamo: koliko su civila ovaj put masakrirali? Ovog vikenda je The Times objavio rezultate jedne precizne istrage da su američki vojnici upalii u jednu kuću u kojoj se odvijalo slavlje povodom rođenja djeteta. Tom prilikom su ubili ukupno 5 ljudi: dva uposlenika afganistanskih vlasti, dvije žene, majke ukupno 15 djece i jednu 18-godišnjakinju. Time se širi lista \"spektakularnih\" pobjeda nad talibanima. Dva uposlenika vlade, koji su se nalazili u kući, primijetili su da se nešto dešava, te su izašli napolje da vide o čemu se radi. Amerikanci su tada osuli paljbu na njih i na kuću, pri čemu su poginule i tri žene. \"Svezane žene\" iz izvještaja NATO-a, su zapravo dvije ubijene majke, koje su bile pripremane za sahranu po lokalnim običajima. Ovu zloupotrebu činjenica su NATO-ovci pokušali opravdati \"nepoznavanjem lokalnih običaja\", što je nikakvo opravdanje, imajući u vidu da su u njihovoj jedinici bili i pripadnici afgnistanske vojske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.