Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet burno na Viru

Kapović: Policija 24 sata čuva nelegalnu benzinsku, a na Viru gore kuće, automobili...

Kristijan Kapović
Frane Šarić
22.03.2019.
u 10:46

Načelnik općine Vir Kristijan Kapović na konferenciji za novinare na Viru optužio je ponovno županijski odjel za prostorno planiranje za korupciju, a ovog puta i Elektru zbog pogodovanja u projektu gradnje prve benzinske crpke na Viru

Država je srušila 250 objekata na Viru u građevinskoj zoni, a sada dopušta da se nezakonito izdaju građevinske dozvole na Viru. Štoviše, nakon svih prosvjeda, mog uhićenja unatoč najavljenom prosvjedu blokadom mosta, sada su zatražili da se za nezakonito građenu benzinsku crpku dopusti nezakoniti priključak na struju. Elektra Zadar tražila je suglasnost za 15 metara, a do trafostanice je oko 200 metara. O ovome smo opet obavijestili sve institucije .

Rekao je ovo načelnik općine Vir Kristijan Kapović na konferenciji za novinare na Viru, optužujući ponovno županijski odjel za prostorno planiranje za korupciju, a ovog puta i Elektru zbog pogodovanja u projektu gradnje prve benzinske crpke na Viru.

– Na virskom iskustvu vidljivo je da je u Hrvatskoj moguće sve. Došao je investitor kršeći sve moguće zakone, a policija čuva taj objekt već više od dva mjeseca. U mjestu u kojem se pale kuće, automobili i napadaju djelatnici općine, interventna policija dva mjeseca čuva gradilište za investitora koji na Viru nezakonito gradi, a da je građevinska dozvola izdana nezakonito, potvrdilo je i Ministarstvo – istaknuo je Kapović dodajući da nije protiv benzinske crpke nego protiv kršenja zakona.

– Riječ je o organiziranoj skupini po institucijama. Mi ćemo podnijeti kaznene prijave iako dosad nije bilo uspjeha – zaključio je Kapović prozivajući Zadarsku županiju, policiju i DORH. Istaknuo je da se na Viru bore protiv građevinske mafije.

Ključne riječi

Komentara 14

SX
sudbina x
11:05 22.03.2019.

Kad mafijaš vodi bitku protiv građevinske mafije...Pa na Viru nema većeg mafijaša od njega...Očito nije dobio svoj dio mafijaškog kolača...Pa ako je na Viru išta potrebno onda je to benzinska...Zašto ju on nije izgradio u ovih 15 godina vladavine...?

DU
Deleted user
20:23 22.03.2019.

to tam di se se svi bubaju u familiji...nije ni cudo da su svi retardi

DU
Deleted user
11:08 22.03.2019.

Mislim da je otočki mentalitet takav da je sve "nelegalno" gdje "ja nisam ubrao pinku" odnosno kako su nekoć podrugljivo govorili za redatelje flimova da biraju glumice za gl. ulogu po načelu "samo preko mene golog", e to bi bila takva definicija "legalnosti" tamo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije