Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Kapović: Policija 24 sata čuva nelegalnu benzinsku, a na Viru gore kuće, automobili...

Načelnik općine Vir Kristijan Kapović na konferenciji za novinare na Viru optužio je ponovno županijski odjel za prostorno planiranje za korupciju, a ovog puta i Elektru zbog pogodovanja u projektu gradnje prve benzinske crpke na Viru
22. ožujka 2019. u 10:46 14 komentara 13048 prikaza
Kristijan Kapović
Foto: Frane Šarić

Država je srušila 250 objekata na Viru u građevinskoj zoni, a sada dopušta da se nezakonito izdaju građevinske dozvole na Viru. Štoviše, nakon svih prosvjeda, mog uhićenja unatoč najavljenom prosvjedu blokadom mosta, sada su zatražili da se za nezakonito građenu benzinsku crpku dopusti nezakoniti priključak na struju. Elektra Zadar tražila je suglasnost za 15 metara, a do trafostanice je oko 200 metara. O ovome smo opet obavijestili sve institucije .

problemi na viru Kapović: Brat predsjednice suda ima više od deset posto od ukupnog broja predmeta

Rekao je ovo načelnik općine Vir Kristijan Kapović na konferenciji za novinare na Viru, optužujući ponovno županijski odjel za prostorno planiranje za korupciju, a ovog puta i Elektru zbog pogodovanja u projektu gradnje prve benzinske crpke na Viru.

– Na virskom iskustvu vidljivo je da je u Hrvatskoj moguće sve. Došao je investitor kršeći sve moguće zakone, a policija čuva taj objekt već više od dva mjeseca. U mjestu u kojem se pale kuće, automobili i napadaju djelatnici općine, interventna policija dva mjeseca čuva gradilište za investitora koji na Viru nezakonito gradi, a da je građevinska dozvola izdana nezakonito, potvrdilo je i Ministarstvo – istaknuo je Kapović dodajući da nije protiv benzinske crpke nego protiv kršenja zakona.

Kristijan Kapović KRISTIJAN KAPOVIĆ 'Građevinska dozvola za crpku na Viru je lažna i onaj tko ju je izdao i lupio pečat zaradio je milijun eura'

– Riječ je o organiziranoj skupini po institucijama. Mi ćemo podnijeti kaznene prijave iako dosad nije bilo uspjeha – zaključio je Kapović prozivajući Zadarsku županiju, policiju i DORH. Istaknuo je da se na Viru bore protiv građevinske mafije.

podmukla bolest
HRT-ova voditeljica iznenada završila na hitnoj pa upozorila na veliki problem: 'Ne ignorirajte simptome'
CVH
CVH
Naučite kako samostalno obaviti pregled motocikla i dođite na besplatnu provjeru tehničke ispravnosti
  • sudbina x:

    Kad mafijaš vodi bitku protiv građevinske mafije...Pa na Viru nema većeg mafijaša od njega...Očito nije dobio svoj dio mafijaškog kolača...Pa ako je na Viru išta potrebno onda je to benzinska...Zašto ju on nije izgradio u ovih 15 godina vladavine...?

  • Deleted user:

    to tam di se se svi bubaju u familiji...nije ni cudo da su svi retardi

  • mikrogrizzly:

    Mislim da je otočki mentalitet takav da je sve "nelegalno" gdje "ja nisam ubrao pinku" odnosno kako su nekoć podrugljivo govorili za redatelje flimova da biraju glumice za gl. ulogu po načelu "samo preko mene golog", e to bi bila ... prikaži još! takva definicija "legalnosti" tamo...