Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi panel Ekonomske klinike

Kako izgleda radni dan jednog travel influencera i kako je korona promijenila putovanja?

Dubrovnik: Osjetno manji broj turista u gradu, ali i na plažama
Grgo Jelavic/PIXSELL
08.10.2020.
u 14:52

Odgovore na ta i slična pitanja daje MeetUp studentske udruge Ekonomske klinike, naslovljen "Making money while making memories" i zakazan za 15. listopada, a na kojem sudjeluju Ivan Atelj, vlasnik agencije "Talvi putovanja", Domagoj Sever, putopisac i fotograf te Sandra Petrač, lifestyle i travel influencerica

Novo izdanje projekta "MeetUp" u sklopu studentske udruge Ekonomske klinike, Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, naslovljeno "Making money while making memories" održava se u četvrtak, 15. listopada u 19 sati u prostorima zagrebačkog caffe bara "Ritam grada".

Ovogodišnji projekt baziran je na neformalnoj dvosatnoj panel raspravi čije će teme biti iz područja turizma, putovanja, influncer marketinga i poduzetništva.

Panelisti Ivan Atelj, vlasnik agencije "Talvi putovanja", Domagoj Sever, hrvatski putopisac, blogger i fotograf te Sandra Petrač, lifestyle i travel influencerica odgovorit će na mnoga pitanja vezana uz aktualnu situaciju s koronom, s kojim su se to problemima susrele putničke agencije, ali i putoholičari, kako izgleda jedan radni dan travel influencera i s kojim preprekama i povlasticama se oni danas suočavaju, te na mnoga druga vezana uz teme panela.

"MeetUp" će po svom završetku svim panelistima i publici omogućiti ležernije druženje u skladu s epidemiološkim preporukama, uz tematska pića i nagradne igre. Kako bi se postigla kvalitetna interakcija između publike i panelista, panel rasprava organizirana je za manji broj publike koja će također sudjelovati u postavljanju pitanja.

Organizator projekta je Ekonomska klinika, neprofitna studentska organizacija koja se bavi podizanjem poduzetničke klime i financijskim opismenjivanjem te besplatnim financijskim savjetovanjem građana. 

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
18:06 08.10.2020.

Nisu svi ljudi na svijetu pametni. Ima ih i manje pametnih. Ovi utjecajnici i utjecajke bave se potonjim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije