Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA

Kako će izgledati svijet ako Ukrajina dobije rat? 'Cijene više nikad neće padati. S time se moramo pomiriti'

Zelensky Visits Freed City - Izyum
ABACA/ABACA
21.09.2022.
u 15:57

Što će se dogoditi s geopolitičkim poretkom i globalnom ekonomijom ako Ukrajina dobije rat? Je li Putinovo određivanje vojne mobilizacije prvi veći poraz Rusije?

Komentara 51

Avatar NasaPosla
NasaPosla
16:04 21.09.2022.

Svašta u današnje vrijeme čovjek može pročitati,pa tako i tvrdnju kako cijene,u slučaju pobjede Ukrajine,više nikad neće padati.Često sam tvrdio,da bolje ekonomiju poznaje baba koja ima malo stado ovaca,nego mnogi građani.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
16:11 21.09.2022.

Zašto je EU ušla u sukob ? Koja je dobra strana ? Mi gubimo, Ameri dobijaju. Zašto smo bacili toliko milijardi u Ukrajinu? Zašto smo protiv Rusa, a znamo da nam trebaju preko zime ? Zašto ti ljudi predstavljaju narodee EU i kako ih predstavljaju, za čije interese ?

NV
novo vriijeme
16:31 21.09.2022.

Samo se umrijeti mora a ostalo ne moramo. Dužni su nam EU birokrati osigurati bolji a ne gori život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?