Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastupnik Mosta

Martinović: Nisam iskazao ambicije da uđem u vladu

Juro Martinović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
07.01.2016.
u 17:42

Ivan Lovrinović pak o toj se temi nije htio očitovati ne odgovarajući ni na poruku ni na pozive.

Zastupnik Mosta Juro Martinović Hini je danas opovrgnuo medijske tvrdnje kako je zbog njegovih navodnih ambicija da uđe u vladu došlo do problema oko pregovora u samom Mostu, dok se mostovac Ivan Lovrinović, za kojeg se to isto tvrdi, nije htio očitovati.

"Nisam iskazao ambicije za ulazak u vladu, a koliko je meni poznato, u pregovorima nema nikakvih problema i normalno se odvijaju", izjavio je Hini Juro Martinović.

Ivan Lovrinović pak o toj se temi nije htio očitovati ne odgovarajući ni na poruku ni na pozive.

Mediji pišu kako je u Mostu odlučeno da njihovi izabrani zastupnici, uz izuzetak Bože Petrova, trebaju sjediti u Saboru, s čime se navodno ne slažu odvjetnik Juro Martinović koji bi se rado vidio na mjestu ministra pravosuđa te ekonomist Ivan Lovrinović koji, kako se špekulira, ima aspiracije doći na mjesto dopredsjednika Vlade.

>> Najviše kandidata za ministre poljoprivrede i financija

Komentara 8

DU
Deleted user
17:46 07.01.2016.

Ne muljaj, već si se gledao u fotelji.

US
upravo-si-poducen
17:49 07.01.2016.

Juro djeluje mudro i OK, ne bi bio loš ministar.

Avatar IcoPost69
IcoPost69
18:30 07.01.2016.

Most taj ogromni luk obala uvjek mi je mamio pogled od mala on stoji prkosi vodi on mnoge ljude iz svih krajeva vodi slobodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije