Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravoslavni badnjak

Josipovića i Milanovića srdačno dočekali na bogosluženju

misa,mitropolit (1)
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/25
Autori: IČ/VLM, ih/VLM
06.01.2013.
u 09:09

Uzvanici su se zatim uputili na primanje u Muzej Srpske pravoslavne crkve, a među njima i predsjednik Josipović.

Pravoslavni vjernici danas obilježavaju Badnjak, a tim su povodom u pravoslavnim crkvama održana bogosluženja. Predsjednik Ivo Josipović i premijer Zoran Milanović prisustvovali su večernjem bogosluženju u Katedrali Preobraženja Gospodnjeg, gdje su srdačno dočekani. Čestitali su Božić mitropolitu Jovanu Pavloviću i vjernicima Srpske pravoslavne crkve. Uzvanici su se zatim uputili na primanje u Muzej Srpske pravoslavne crkve, a među njima i predsjednik Josipović. 

Premijer Milanović u petak je uz mnoge druge dužnosnike nazočio tradicionalnom božićnom prijemu u prostorijama Srpskog narodnog vijeća dok je predsjednik Josipović poslao izaslanika.

– Tolerancija je ono što očekujem u ovoj godini. Želim da srpske institucije budu podržane, ne želimo destrukciju organizacija koje smo stvarali godinama – rekao je predsjednik SNV-a Milorad Pupovac na prijemu.

>>Pupovac zaboravio čestitati Božić, Bandić opet napravio lapsus

Komentara 138

ZX
zark x
09:33 06.01.2013.

Jos samo Josipovic i Milanovic trebaju spomenuti onu poznatu: "Ne smijemo zaboraviti da je bilo i Srbskih zrtava". Srbi cine SDP partiju. Ili kako je oni zovu: Srpska Druga Partija. I jos nesto treba spomenuti: Srbski popovi se ne bore protiv SDP spolnog kukurikuluma.

ZX
zark x
09:34 06.01.2013.

Dobro dosli u Srbsku Republiku Hrvatsku.

OB
-obrisani-
09:32 06.01.2013.

jedan vladika duguje milione....a gradi hotele drugi motikom leči a treći blagosilja kad prebijaju neistomišljenike opet...jednog među sobom zovu komunista čudo jedno.....hvaljen isus i marijana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije