Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslane na vještačenje

Je li riječ o novoj drogi na tržištu? Uhitili ga zbog 3342 tablete

tablete
Foto: Press Association/Pixsell
31.12.2015.
u 11:23

Policija je u Zagrebu uhitila muškarca (44) kod kojeg su pronašli ukupno 3342 tablete koje sadrže psihoaktivnu tvar koja je zabranjena jer se iz nje može dobiti droga.

Policija je u Zagrebu uhitila muškarca (44) kod kojeg su pronašli ukupno 3342 tablete koje sadrže psihoaktivnu tvar koja je zabranjena jer se iz nje može dobiti droga. 

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o N. Š. koji je policiji otprije poznat po raznolikom opusu kaznenih djela – imovinskim nedjelima, krvnim deliktima. Tablete su poslane na vještačenje te istražitelji utvrđuju je li riječ o novoj drogi koja se pojavila na narkotržištu. Tablete pakirane u 1671 paketiću osumnjičeni je dragovoljno predao policiji kada su mu pozvonili na vrata. 

Zasad se ne zna odakle je sumnjivac nabavljao tablete. Osim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, N. Š. sumnjiči se i za posjedovanje oružja. Naime, kod njega je policija pronašla i automatsku pušku marke Crvena Zastava M70 i 60 komada streljiva. Muškarac je pritvoren i kazneno prijavljen.

>>Zadranin uhićen sa 664 ecstasyja

>>U stanu mu našli pet kilograma marihuane, pištolj i 630 eura

Komentara 4

US
U sridu
11:23 02.01.2016.

Metak u celo svim dilerima droge.

IB
ivan.biljan68
19:37 31.12.2015.

Što je tu još čudno?svako toliko"izlaze"novi tipovi mobitela,table--a,a vama čudno za"novu"drogu?Pa luđacima je već dosadila istovrsna,traže jaču,da se"maknu"čim prije sa ovoga svijeta,jer koristi,osim dilera,nema nitko.

SU
subara
01:38 01.01.2016.

Dragi večernji,molio bih vas da nam objavite imena tableta nakon vjestacenja ako su pozitivne :-) SRETNA NOVA 2016.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije