Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srpski premijer

Dačić: Bilo bi mi lakše ošamariti Thacija nego pregovarati s njim

Ivica Dačić
Foto: Tomislav Krasnec/PIXSELL
04.03.2014.
u 17:50

– Što god da netko bude pričao o ovoj vladi, ona će ostati u povijesti Srbije kao vlada za čijeg mandata su počeli pregovori o članstvu Srbije u EU. To je povijesni domet po tome što nam otvara prostor da 2020. godine možda budemo na agendi za ulazak u EU kao punopravna članica – rekao je Dačić.

Srpski premijer Ivica Dačić, koji je na poslovnom forumu u Kopaoniku poručio da Srbija mora biti posvećena nastavku pregovora s EU i nastavku dijaloga s Prištinom, kazao je da bi mu u predizbornoj kampanji bilo mnogo lakše ošamariti kosovskog premijera Hashima Thachija nego pregovarati s njim.

– Meni bi bilo mnogo lakše i ljepše u predizbornoj kampanji ošamariti Hashima Thacija nego pregovarati s njim, što sam mu i rekao u Bruxellesu – kako bi bilo lijepo da se sada pobijemo pred izbore, kazao je Dačić, prenosi B92 koji kao izvor navodi Tanjug.

Srpski premijer naveo je da Catherine Ashton, visoka predstavnica EU za vanjsku politiku i sigurnost, traži da se sada nastave pregovori.

– Htjeli su da 13. ožujka bude nastavak pregovora, što je posljednji dan kampanje i baš se tada trebam vidjeti s Thacijem. To je baš fina kampanja – rekao je Dačić, prenosi B92.

Dačić je kazao i da će njegova vlada ostati u povijesti Srbije kao vlada za čijeg su mandata počeli pregovori o članstvu Srbije u Europskoj uniji.

– Što god da netko bude pričao o ovoj vladi, ona će ostati u povijesti Srbije kao vlada za čijeg mandata su počeli pregovori o članstvu Srbije u EU. To je povijesni domet po tome što nam otvara prostor da 2020. godine možda budemo na agendi za ulazak u EU kao punopravna članica – rekao je Dačić.

>> Nastavljač bratstva i jedinstva: Za Dačića je Užice još uvijek Titovo!  

>> Kosovo obilježava šest godina neovisnosti

Komentara 33

JU
jujo
18:07 04.03.2014.

Tako je najbolje nemojte komentirati srpske budalastine !!!!!!!!!!!!!

BU
budagigo
19:00 04.03.2014.

bi ti ošamaril ali se bojiš da bi te ovaj nalupao ko bika po toj buči velikoj poput lubenice na tvome malešnom ali debelom tjelu od 165cm."ljudino".

ZA
zagabria1
19:03 04.03.2014.

Srbi sada čekaju neku novu Jugu pa da opet pokradu oružje i napadnu sve oko sebe. Oni još uvijek misle da mi ostali nismo ništa naučili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije