Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDNJI TRENUCI

Ivanović potvrdio da je Bandiću pozlilo u njegovom domu: 'Preminuo mi je prijatelj'

Zagreb: Bandić i Udruženje obrtnika Grada Zagreba simbolično otvorili Advent u Zagrebu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
28.02.2021.
u 17:31

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić preminuo je noćas u 66. godini života. Njegov sprovod održat će se u srijedu na Mirogoju.

U trenutku kad je gradonačelnika Zagreba Milana Bandića pogodio infarkt zbog kojeg je i noćas preminuo, on se nalazio u domu svojeg prijatelja Sergija Ivanovića

Ivanović je za 24sata potvrdio da je zagrebačkom gradonačelniku pozlilo u njegovom domu. 

- Preminuo mi je prijatelj - kratko im je rekao. 

VIDEO: Životni put zagrebačkog gradonačelnika

S njima u društvu nalazio se i pulmolog s Jordanovca dr. Gzim Redžepi. On je za Večernji list otkrio što se dogodilo. 

- Cijeli dan smo se jučer družili. Od jedan smo bili u Brezovici kod prijatelja do sedam navečer, a onda smo otišli kod prijatelja Sergeja na Vrhovec. Nismo ni večerali tamo jer nismo bili gladni, pili smo čaj i vodu i gledali utakmicu. Samo se srušio, nije rekao ni riječ. Kao oni nogometaši koji se sruše iznenada, uslijed velikih napora. Shvatio sam odmah da je to masivni infarkt i pokušao sam ga reanimirati, nažalost bezuspješno. Jedna ekipa Hitne pomoći stigla je jako brzo, za par minuta, jer bili su u blizini vraćajući se s intervencije, a druga je stigla za jedno sedam-osam minuta. I u bolnici su ga reanimirali, nažalost, nije uspjelo - ispričao nam je dr. Redžepi. 

Podsjećamo, grad Zagreb je objavio kako će se svečana komemoracija povodom smrti gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića održati u utorak, 2. ožujka, s početkom u 11:00 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu, Trg Republike Hrvatske 15. Sprovod zagrebačkog gradonačelnika održat će se u srijedu, 3. ožujka, u 12:00 sati, na gradskom groblju Mirogoju.

Od 12 sati u zagrebačkom Gradskom poglavarstvu otvorena je Knjiga žalosti. Brojni građani kao i pripadnici političkog i kulturnog života Hrvatske su došli i upisali se u Knjigu žalosti. 

VIDEO: Preminuo je Milan Bandić


 

Ključne riječi

Komentara 40

SP
speed208
18:15 28.02.2021.

ma dosadni ste i ljigavi pišući o tome.....vise ga nema kao i sto ćemo svi otići jednog dana...sad ispada da nije smio ni umrijeti a da vas nije obavijestio o tome.......jeste li vi svi skupa normalni o cemu vi raspravljate......dajte nam vratite one price o 3 majmuna i premijeru.....to je clanak za boljitak ove zemlje.....jer vl drugo ni ne pise.....o aferama nesmije duboko zagrebati...napretka u hr nema nikakvog....tako da ono.....valjda je jedina vijest kad netko umre pa ga razvlaciti po portalu....samo sto nekima dajete otvoreno komentiranje a nekom strogo po nalogu ne dajete.....smradovi...

MU
Muncimir
17:38 28.02.2021.

Puno priče i vrijeđanja. Činjenica je da je bio u 6 mandata na vlasti i s time konstanta na političkoj sceni u RH. Koliko god spominjali “Janjevce, Bosance, Cigane i Ercegovce” svi oni zajedno puta 10 ne bi mogli osigurati njegovu vlast. Dok ga vrijeđaju moraju znati da će se on spominjati dugo dok su oni pepeo i dim.

PO
pole
19:11 28.02.2021.

Sergej Ivanović je inače sin Pere Ivanovića EX generalnog direktora Beogradske Industrije Mesa (BIM) Slavija!!! U toj firmi je šef(trgovine skladišta) mogao biti samo Srbin, a lovu su isti odnosili u vrećama... Poznat je po radu sa kontroverznim poduzetnikom Josipomm Antićem u svrhu oplemenjivanja tatinog mukom stečenog kapitala.... Na takav je način došao i do vile na Vrhovcu (vidi slučaj Princ-Student) u kojoj je gradonačelnik Bandić i preminuo... Ekipa se je bacila u mega projekte u suradnji sa arapskim investitorima-kapitalom(od tuda u projektu prisutan dr. Redžepi, inače sa dosta veza u islamskom svijetu), te se sumnja da se razgovor odnosio na propali višemilijunski projekt zagrebački 'Manhattan na Savi'... Na kojemu su "investitori" sigurno trenutno izgubili dosta sredstava....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije