Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETIO DA ĆE JE UBITI

Dobio 9 godina zatvora - mučio poznanicu i silio je na oralni seks

Ivan Ciglenečki
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
25.01.2018.
u 16:59

Ciglenečki je za slično djelo i lani nepravomoćno osuđen na četiri godine zatvora, a ovo za koje je sada osuđen počinio je dok je trajala istraga za prijašnje djelo

Ivan Ciglenečki (25) na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno je osuđen na devet godina zatvora zbog monstruoznog mučenja djevojke (25) koja mu je poznanica te radnje izjednačene sa silovanjem.

Dogodilo se to 12. veljače 2017., kada je djevojku s kojom je išao u školu i čiju obitelj poznaje zamolio da ga poveze kući nakon večernjeg izlaska. Dok su se vozili kući, rekao joj je da su ga nazvali prijatelji koji su na Sljemenu s autom zapeli u snijegu, pa ju je zamolio da ga odveze do njih. To je bio izgovor za ono što je uslijedilo.

Kada je ona zaustavila automobil na ugibalištu, on je nasrnuo na nju, tražeći da ga oralno zadovolji. Djevojka je to odbila, pa joj je istrgnuo ključ od vozila te ju je za kosu izvukao iz vozila. Pljuskao ju je te tukao štapom, prijetio da će je zaklati i ostaviti u šumi gdje je nitko neće naći, natjerao je da se skine i stane pred vozilo, a zatim ju je prisilio na oralni seks.

Ciglenečki je za slično djelo i lani nepravomoćno osuđen na četiri godine zatvora, a ovo za koje je sada osuđen počinio je dok je trajala istraga za prijašnje djelo. On je inače tijekom suđenja poricao krivnju, no sud njegovoj obrani nije povjerovao.

U obrazloženju presude navedeno je da je svojoj poznanici i njezinoj obitelji uništio život te da će ona osjećati trajne posljedice onog što joj je učinio. Produljen mu je istražni zatvor.

Ključne riječi

Komentara 25

HR
hrza
17:14 25.01.2018.

Tu samo kastracija inače ništa drugo ne pomaže. Kad iziđe on će opet isto.

Avatar babas
babas
18:26 25.01.2018.

Malo je dobio,taj ih je sredio bar 20tak do sada,takva poniženja rijetko koja prijavljuje.

SA
savjest1234
17:51 25.01.2018.

Sad njega devet godina silovati drškom od metle jer kad izađe to će odmah ponoviti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije