Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROBINJA ISIL-A

Stravična ispovijest: 'Silovali su me dok se nisam onesvijestila'

Intervju
Foto: Youtube/Screenshot
20.11.2017.
u 14:04

Nadia je čak imala i identifikacijsku fotografiju kako bi joj se moglo ući u trag ako pobjegne

Nadia Murad podijelila je svoja strašna iskustva o zatočeništvu u Islamskoj državi u knjizi ''Zadnja djevojka: Moja priča o zatočeništvu i borbi protiv Islamske države''.

U dobi od 21 godine, 2014. godine bila je jedna od 7000 žena i djevojčica pripadnica Jezida (kurdska etnoreligijska skupina iz Irana), koje su oteli sunitski muslimani jer su ih smatrali štovateljima vraga, piše Daily Mail.

Jezidske muškarce i starije žene, među kojima su bila šestorica Muradine braće i njezina majka – ubili su. Djevojke su odveli kako bi ih seksualno iskorištavali.

Njezin "vlasnik" bio je visoko rangiran sudac ISIL-a Hajji Salma, koji joj je poručio da je ona njegova četvrta seksualna robinja, a prethodne tri su muslimanke.

 

Nadia je čak imala i identifikacijsku fotografiju kako bi joj se moglo ući u trag ako pobjegne.

– Jezidi su nevjernici, zato ovo radimo. To je za tvoje dobro – rekao joj je Salma. Za Nadiju se činilo da postoji samo silovanje. U jednom trenutku pokušala je pobjeći – obukla je burku i uspjela izaći kroz prozor. No, čuvar ju je uhvatio, a njezin vlasnik Hajji Salma izbičevao ju je te dao svojim stražarima. Čak šestorica muškaraca silovala su je dok se nije onesvijestila. 

Prije nego što je prodana u Siriju, uspjela je preskočiti zid u vrtu svojeg "'vlasnika" u Mosulu. Lutala je ulicama, zamotana u burku te naposljetku pokucala nekome na vrata. Bio je to vrlo rizičan potez, no naposljetku uspješan.  

Komentara 14

RO
robertbruckner
18:07 20.11.2017.

Pas mater kak se ta i takva vjera moze sirit, kak? Vidimo i znamo da niti jedan musliman nije presao na katolicku ili pravoslavnu vjeru vec su ove idiotkinje iz tih vjera presle na muslimansku i to sve koje su se ozenile za muslimane, sve je otjerat od kud su dosli.

KA
Kameni
16:37 20.11.2017.

Kome ona pise knjigu? Citaocima NATO drzava? Mogu je koristiti jedino kao inspiraciju za uvecanje seksualnih fantazija i daljnju promidzbu NATO demokracije.

RO
robertbruckner
18:08 20.11.2017.

initimus500 ti idiot, kaj to ima veze kak je bilo onda mi zivimo sad ne 1400 godina kak vi u vasoj vvukojebini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije