Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dom & Vrt

Istražili smo kako uz malo novca možete promijeniti interijer

rad,majstor,kuća (1)
Thinkstock
09.10.2013.
u 20:55

I malim stvarima može se puno toga promijeniti i učiniti da interijer bude drukčiji, svježiji i zanimljiviji

I malim stvarima može se puno toga promijeniti i učiniti da interijer bude drukčiji, svježiji i zanimljiviji. I za sve to ne treba puno novca, već samo nekoliko zanimljivih ideja. Odlučite se, primjerice za bojenje zidova i stolarije, postavljanje tapeta, promjenu zavjesa, navlaka na jastučićima u dnevnom boravku ili košuljica na stolcima, osvježenje prostora nekom novom zelenom biljkom ili postavljanje novih polica ili zrcala. Drukčiju atmosferu može stvoriti i razmještajem namještaja, slika po zidovima i sitnica za koje ste vezani, a koje naglašavaju vašu osobnost. Isprobajte, možda je to upravo ono što će vašem domu dati novu energiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije