Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijevara u gospodarskom poslovanju

Isplatio tek dio ugovorenog novca za gradnju zgrade, prevario tvrtku za 480.000 kuna

Ilustracija
Dubravka Petric/PIXSELL
09.12.2022.
u 10:44

Zadarska policija u petak je objavila kako su njihovi službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta i korupcije istražili 63-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevara u gospodarskom poslovanju

Za više od 480.000 kuna 63-godišnji predstavnik tvrtke sa šireg splitskog područja prevario je poduzeće iz Zadra s kojim je sklopio ugovor o izvođenju pripremnih i zemljanih radova na izgradnji poslovne zgrade, za koje je isplatio tek dio novca. Zadarska policija u petak je objavila kako su njihovi službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta i korupcije istražili 63-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevara u gospodarskom poslovanju.

Terete ga da je kao odgovorna osoba tvrtke sa splitskog područja u travnju s osobom koja predstavlja poduzeće sa zadarskog područja sklopio ugovor o izvođenju pripremnih i zemljanih radova na izgradnji poslovne zgrade u Zadru.

Nakon izvođenja radova tom je poduzeću isplatio tek dio novca, dok ostatak ugovorenog plaćanja nije uplatio, čime ju je oštetio za više od 480.000 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije