Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLACK FRIDAY PONUDA

Iskoristi promotivne cijene mjesečne i godišnje pretplate na Premium Večernjeg lista!

Premium naslovnica
26.11.2021.
u 07:42

U našem Premium vikendu koji traje od 26. 11. do 29. 11. u ponoć odlučili smo sniziti cijene mjesečne i godišnje pretplate. Prvi mjesec Premium pretplate novim korisnicima nudimo po promotivnoj cijeni od 9 kuna, dok će redovna mjesečna cijena biti 19 kuna. Cijena godišnje pretplate u ovome promotivnom razdoblju jest 149 kuna ili manje od 3 kune po tjednu.

Premium sadržaj čitateljima nudi još više ekskluzivnih priča, financijskih analiza, ali i dokumentaraca koji još nisu prikazani hrvatskim čitateljima i gledateljima. Sadržaji od opće društvene važnosti, dnevno-politički događaji, ali i novosti vezane uz epidemiju ili neka druga dnevna događanja i dalje su besplatni te dostupni svima.  U našem Premium vikendu koji traje od 26. 11. do 29. 11 u ponoć odlučili smo sniziti cijene mjesečne i godišnje pretplate. 

Prvi mjesec Premium pretplate novim korisnicima nudimo po promotivnoj cijeni od 9 kuna, dok će redovna mjesečna cijena biti 19 kuna. Cijena godišnje pretplate u ovome promotivnome razdoblju je 149 kuna ili manje od 3 kune po tjednu. Uz navedene pretplate, tu je i jednodnevna pretplata po cijeni od 10 kuna. Ova ponuda traje do ponedjeljka, 29. 11., u ponoć. Ponudu možete pogledati ovdje: https://www.vecernji.hr/kupipremium

Premium sadržaj nudi nekoliko mogućnosti: 

  • neograničen pristup ekskluzivnom sadržaju 
  • minimalan prikaz oglasa 
  • posebno uređenu rubriku za pretplatnike
  • redovni newsletter

Premium sadržaj možete prepoznati po tome što ima nadnaslov tamnije boje sa simbolom krune. 

Uz posebne cijene koje Premium nudi u ova četiri dana, pripremili smo i posebne pakete uz naše e-novine. E-novine su PDF izdanje našeg tiskanog izdanja pa ćete prvi dobiti informacije. Večer prije prodaje na kioscima možete čitati svoje omiljene novine u PDF izdanju na webu ili uz pomoć aplikacije eVL s vrhunskim funkcionalnostima koje odgovaraju kvaliteti tiskanog izdanja i uživati u svim prednostima konzumacije sadržaja putem pametnog telefona ili računala.

Nudimo vam e-novine Večernjeg lista plus Premium izdanje po cijeni od 509 kuna godišnje. To znači da za manje od 10 kuna tjedno možete čitati neograničeno sav sadržaj iz novina i s portala Vecernji.hr. Ponudu možete pogledati ovdje: https://shop.mojvecernji.hr/. Cijene smo za navedene pakete ovom prilikom snizili 50 posto. 

U ovome paketu možete uživati uz neograničeno čitanje tiskanog izdanja u digitalnome formatu s mogućnošću pregleda izdanja Večernjeg lista u posljednjih 10 godina, a uz e-novine dobivate i neograničen pristup ekskluzivnom sadržaju na našem portalu. 

Ako više volite čitati vijesti iz biznis svijeta, imamo i za vas paket po posebnoj cijeni. Spojili smo e-novine Poslovnog dnevnika s Premium izdanjem Večernjeg lista po cijeni od 569 kuna. Ponudu možete pogledati ovdje: https://pretplata.poslovni.hr/

U ovome paketu dobivate PDF tiskano izdanje Poslovnog dnevnika plus Premium sadržaj na portalu Večernjeg lista. 

Još jednom podsjećamo, ovu odličnu ponudu Premiuma i e-novina + Premium možete iskoristiti do 29.11. u ponoć!

Komentara 2

DU
Deleted user
13:07 26.11.2021.

ah , bolje je mišljenje zadržati za sebe , inače - blokada.

NN
novo nenormalni
09:00 26.11.2021.

stvarno super prilika!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije