Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Intervju - Gordan Jandroković: HDZ očekuje grube i prljave Milanovićeve napade na Plenkovića

Naslovnica 23.7.
Foto: VL
23.07.2016.
u 00:07

- Budući da Andrej u kampanju ulazi s posve čistom “prtljagom”, za razliku od lidera ostalih političkih stranaka, protivničke “kreacije“ bit će pucanj u prazno - kazao je u intervjuu Večernjem listu Gordan Jandroković.

Gordan Jandroković navršava 49. i u politici je prošao uspone i padove. Premda se mnogi šale s njegovim “kontinuitetom” u HDZ-u, a on javno ne priznaje da ima sposobnost predviđanja političkih promjena, činjenica je da je nekoliko puta među prvima u HDZ-u rekao caru da je gol. Sada će novom šefu Plenkoviću pomagati u dvoboju s Milanovićem.

Prema najavama i iz SDP-a i iz HDZ-a čini se da će kampanja biti pristojna?

Premda će naš fokus biti na gospodarstvu i životnom standardu, ne spadam u one koji bi kampanju lišili svake ideologije i svjetonazorskih pitanja. Ne vjerujem da će Milanović izdržati voditi “mirnu” kampanju jer su SDP-ove kampanje do sada uvijek bile prljave i grube, temeljene na produbljivanju podjela i proizvodnji incidenata. Sjećate se da je upravo Milanović lansirao parolu “mi ili oni”. Najave o mirnoj kampanji vidim kao varku, kako bismo se uspavali. A u nedostatku programa, predviđam da će postajati sve nervozniji i agresivniji kako se bude primicao dan izbora. Osim toga, Plenković je za njih vrlo, vrlo neugodan protukandidat.

Očekujete, dakle, osobne napade na Plenkovića u kampanji?

Da, očekujem. No budući da Andrej u kampanju ulazi s posve čistom “prtljagom”, za razliku od lidera ostalih političkih stranaka, protivničke “kreacije“ bit će pucanj u prazno.

Cijeli članak pročitajte u prilogu Obzor tiskanog izdanja Večernjeg lista ili prelistajte e-izdanje!

Iz Večernjeg izdvajamo i ove teme:

>>Poništena presuda Stepincu. Despot: Treba ukinuti sve montirane komunističke presude

>>Milan Bandić: Priključak na vodu – besplatno!

>>Ruža Tomašić: Razgovaram i s Mostom i s HDZ-om pa ću vidjeti

>>Mirjana Čagalj: U građevini će se otvoriti 14.000 novih radnih mjesta

>>Srna se oprašta od reprezentacije - Odlazi veliki kapetan i veliki čovjek

Foto: VLm

Komentara 32

ZV
Zvonko60
21:16 22.07.2016.

Vjecni tip .zar nema boljeg. STRAŠNO I JADNO. I KAKO DA GLASAM ZA NJIH

ZV
Zvonko60
21:57 22.07.2016.

Stvarno HDZ bez kriterija.

FK
fle-ki
21:45 22.07.2016.

Jandrokoviću,zaboravio si šta si sve govorio u Saboru,u kampanji..to nebi ni pas s maslom pojeo,bilo te odvratno ćuti,režao kao zvijer sav se pjenio.Guzičar koji tako dugo opstaje,a svi drugi se mijenjaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije