Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Crikvenici

"Igra" aparatom za gašenje požara pokvarila zabavu

rijeka, maškare (1)
Goran Kovačić/PIXSELL
31.01.2011.
u 16:55

Dvojica su mladića u ventilacijski sustav šatora u kojem se održavala maškarana zabava ubacili sadržaj aparata za gašenje požara

Proteklog vikenda na području PU primorsko-goranske zabilježena su tri slučaja narušavanja javnog reda i mira na maškaranim zabavama, na kojima je sudjelovalo oko 5300 posjetitelja. Posebno “nestašna” bila su dvojica mladića, 20-godišnjak iz Rijeke i 19-godišnjak iz Omišlja, koji su u Crikvenici u ventilacijski sustav šatora u kojem se održavala maškarana zabava ubacili sadržaj aparata za gašenje požara. Raspršeni je prah uznemirio posjetitelje zbog čega su žurno napustili šator. Protiv mladića je podnesen optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Crikvenici “zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja kojim se vrijeđaju građani i narušava njihov mir”. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a zabava se u šatoru ubrzo nastavila. Tijekom vikenda sedam je maloljetnika, mlađih od 16 godina, policija zatekla nakon 23 sata bez pratnje roditelja ili odrasle osobe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije