Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

I strpljenju Ustavnog suda došao je kraj, čeka nas krojenje Hrvatske

08.02.2023. u 09:30

Slijedi burno političko pripetavanje do 1. listopada, a zašto ne i do isteka aktualnog mandata zastupnika Hrvatskog sabora

Ključne riječi

Komentara 7

TO
tolitol
10:07 08.02.2023.

Ne treba nikakvo "krojenje" Hrvatske. Zemlja veličine jednog srednje velikog zapadnoeuropskog grada može bez ikakvog problema biti jedna izborna jedinica. No na takvo što naše stranke u velikoj većini neće nikada pristati jer treba loviti u mutnome i osigurati si više mandata nego što pojedinoj stranci po izbornoj potpori pripada. I tu se vraćamo na početno pitanje. Nitko ne bi pošteno, ali se svi razlikuju oko toga koji im od "nepoštenih" scenarija najbolje odgovara ili najmanje šteti. I zato se ovo pitanje nikako ne rješava.

SV
sven222
11:59 08.02.2023.

Kakvo strpljenje!? Da je normalan ustavni sud već bi davno donio avakvu odluku ali sad su se kumovi dogovorili i onda sud je smio donijeti takvu odluku..dogovor i igrokaz!!!!

PA
Pahor
11:35 08.02.2023.

Nepravda je u svakoj pori hrvatskog drustva bas zahvaljujuci ovim i svim ostalim korumpiranim i pokvarenim sucima. Sudstvo, dorh, uskok su institucije koje sluze za prikrivanje zlocina politicara i maltretiranje obicnih ljudi. Izvor sveg zla u Hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije