Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozlijeđeni policajci

Huliganima iz Osijeka prijeti kazna zatvora od jedne do osam godina

vukovar policija (1)
Goran Ferbezar/PIXSELL
12.09.2013.
u 14:40

Komentirajući slučajeve ozljeđivanja policajaca u Vukovaru, Maja Barbarić iz Odjela za odnose s javnošću PU vukovarsko-srijemske županije kaže da su se svi oni dogodili za radnog vremena policijskih službenika.

U šest dana proteklog tjedna, od ponedjeljka do subote, u Vukovaru je ozlijeđeno čak šest policajaca. Četiri interventna policajca, među kojima i jedna žena, ozlijeđena su prilikom skidanja postavljenih dvojezičnih ploča dok je troje policajaca ozlijeđeno u ranim jutarnjim satima u subotu kada ih je, nakon nogometne utakmice Srbija – Hrvatska, napala skupina navijača iz Osijeka.

Prema riječima Milana Kojića, glasnogovornika Županijskog suda u Vukovaru, oba slučaja se istražuju.

– Kada je riječ o slučaju od 2. rujna, kada je ozlijeđeno četvero policajaca, taj je postupak još uvijek u tijeku. Vezano za slučaj od 7. rujna, kada su trojica policajaca napadnuta i ozlijeđena na dužnosti, mogu reći da je odbijen prijedlog Općinskog državnog odvjetništva za određivanje istražnog zatvora protiv dvije osobe zbog napada na službenu osobu. Izrečena je mjera opreza navedenim osobama zabranom uspostavljanja ili održavanja veze sa svjedocima. Za to kazneno djelo zapriječena je kazna od jedne do osam godina zatvora – rekao je Kojić.

Komentirajući slučajeve ozljeđivanja policajaca u Vukovaru, Maja Barbarić iz Odjela za odnose s javnošću PU vukovarsko-srijemske županije, kaže da su se svi oni dogodili za radnog vremena policijskih službenika. – Svi ozlijeđeni policajci, osim jednoga, vratili su se na posao. Svi su imali i stopostotno bolovanje – rekla je Barbarić.  

>> 'Gradsko vijeće Vukovara treba odlučiti o dvojezičnim pločama'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije