Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
6,6 posto

Prognoze nisu dobre: Hrvatska će zadržati iznadprosječno visoku inflaciju u odnosu na ostatak Europe

30.09.2023.
u 07:01

Za razliku od Hrvatske gdje promet u trgovini raste brže od inflacije, u Sloveniji mjesecima osjetno pada što je potaknulo trgovce da krenu u velika pojeftinjenja

Ključne riječi

Komentara 22

BA
BartolomejIV
08:22 30.09.2023.

Budimo iskreni da smo jedna od najlijenihih nacija u EU, svi bi samo nešto glumatali, pevali, skakli, , plesali, zabavljali se, odmarali prodavali iznajmljivali apartmane, sa enormnim bolovanjima. Lijeni smo obrađivati i vrtove pokraj svojih kuća a kamo li pusta polja.ja. U drugim zemljama radni dan traje od 7-19 sati, a mi bi već u 14 sati u slobodu. Naravno čast brojnim iznimkama koje nose društvo.

EJ
ejStef
09:26 30.09.2023.

Eh da, opet krive tvrdnje... Neće biti najveća u EU, već pri vrhu u eurozoni, u ostatku EU-a je uglavnom veća. A ta inflacija će uglavnom ići radi rasta cijene goriva i usluga, cijene automobila, nekretnina i sl. Tome će svesrdno pomoći i dizanje plaća u javnim strukturama kao i daljnje dijeljenje novaca interesnim skupinama. Pa izbori su blizu...

Avatar Marko
Marko
09:20 30.09.2023.

Pa promijenite prognoze u dobre.Bar je to lako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije