Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPIS STANOVNIŠTVA

Hrvati su jedna od najugroženijih nacija svijeta! 'Stvarno stanje je još gore, neke županije nestaju'

Split: Mlade obitelji i umirovljenici u šetnji plažom Žnjan
Miroslav Lelas/PIXSELL
14.01.2022.
u 19:22

Grad Zagreb izgubio je 20 tisuća mladih ljudi i neće se više bez problema moći puniti stanovnicima iz Hrvatske ili BiH jer ih nema

Komentara 64

Avatar Đuro išijas
Đuro išijas
19:55 14.01.2022.

Političari su lijepo govorili kada uđemo u EU moći ćemo se slobodno kretati i zapošljavati, to je bila glavna parola prije referenduma, prema tome dogodilo se upravo ono što su najavili.

LA
lajh1985
19:29 14.01.2022.

Sada je onda pravo vrijeme za ukidanje opcina

ST
stefj
20:09 14.01.2022.

Eto, umjesto razvoja gospodarstva odabrali smo uhljebizam kao smjer. Sav novac se slijeva u javne strukture, sposobni i mladi odlaze, sve je više potrebitih koji troše, na jednog koji nešto i radi... Tamo negdje za Milanovića je zabijen zadnji čavao u lijes, spirala destrukcije se više ne može obrnuti, uhljebi su pobijedili. Jednostavno nema više demokratskog potencijala za promjene... Evo, da li je Možemo u Zagrebu poboljšanje? Teško, prije je degradacija, a zamislite, prije je tu bio Bandić...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?