Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VISIO S DIMNJAKA

Hrvat otkrio detalje opasne pustolovine Britanca: 'On to radi skoro pa svakodnevno'

Foto: Screenshot
1/7
24.10.2020.
u 23:04

Kako bi izbjegli radnike, dvojica mladića ušli su na posjed Termoelektrane oko dva ujutro.

Britanac Adam Lockwood (19) zgrozio je mnoge nakon što je objavio video u kojem visi s 340 metara dimnjaka Termoelektrane Plomin u Istri. Kako je uopće došlo do toga, otkrio je njegov prijatelj Hrvat koji je snimao nesvakidašnji pothvat. 

-  Do samog vrha došli oko 4.30 ujutro, odspavali nekoliko sati i pripremali se. Njemu to nije ništa strano jer to radi skoro pa i svakodnevno na takvim visinama. Iako svi misle da on to radi iz dosade i bez razmišljanja, zapravo ako ga poznajete, vidjet ćete da to sve i nije samo tako. Inače se jako puno priprema fizički i psihički, te više puta provjeri površinu na kojoj to radi je li stabilna, skliska i je li ono što si je zamislio izvesti zapravo izvedivo - ispričao je prijatelj mladog Britanca, piše 24sata. 

VIDEO: Snimka koja ledi krv u žilama: Na najvišoj hrvatskoj termoelektrani izvodio zgibove

Lockwood koji je sam objavio snimku svoje pustolovine otkrio je  na društvenim mrežama neke detalje njihove pustolovine.

- Ali ovako visoko još nisam bio. Monstruozna struktura - objavio je tinejdžer navodeći kako je došao u Hrvatsku na poziv prijatelja. Njih dvojica su ušla u posjed termoelektrane oko 2 sata ujutro. Trebalo mu je dva sata da se popne do vrha, nakon čega se odmarao šest sati prije nego je snimio sporni video. 

Ključne riječi

Komentara 13

RO
roland
05:40 25.10.2020.

a sad šalu na stranu. ozbiljan sigurnosni propust

BH
Bunjevac=Hrvat
23:31 24.10.2020.

Izaziva sudbinu dok mu ona ne uzvrati!Ne znam zašto to nekim ljudima treba.

Avatar majkuvam
majkuvam
06:48 25.10.2020.

Budala..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije