Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGLAŠENA DJELOMIČNA MOBILIZACIJA

Hrvat iz Rusije poručuje: Prvo je bio šok, a onda se kod ljudi sve okrenulo. Putinu jedna stvar ide na ruku

22.09.2022.
u 19:55

Na ulicama Moskve, kaže, posljednjih je 30 godina vladao izuzetno proeuropski mentalitet, ali to se ove godine promijenilo. Ipak, smatra da Putin nije izgubio podršku većine, a u njegovoj okolini, navodi, nema govora o tome da Rusija, kako izvještavaju mediji, zapravo gubi rat. U Moskvi su, siguran je, uvjereni kako Putin ne mora strahovati za svoju potporu.

Komentara 32

CR
Croissant
20:40 22.09.2022.

Ovaj "Hrvat iz Rusije" moze biti jedino komentator na Vecernjem znan kao Miroslav Petrovic.

Avatar Kirurški.precizno
Kirurški.precizno
20:54 22.09.2022.

Putina ce sami Rusi svrgnuti s vlasti kao sto su Rumunji Ceausescua, a time ce zavladati trajni mir na Balkanu jer Putinov vazal Srbija nece dobiti njegovu pomoc za nove ratove.

Avatar southman
southman
21:41 22.09.2022.

I Miloševoc je imao podršku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?