Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od 1. srpnja

Hloverka Novak Srzić više neće voditi Turističku zajednicu Makarske

Makarska: Konferencija "Turizam i urbanizam"
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/3
29.06.2021.
u 17:02

Zoran Paunović će do izbora direktora turističkog ureda zastupati zajednicu

Hloverka Novak Srzić odlazi s mjesta direktorice Turističkog ureda Turističke zajednice grada Makarske, potvrdio je gradonačelnik Makarske i predsjednik Turističke zajednice Zoran Paunović.

On će, kako je navedeno na službenoj stranici Grada Makarske, do izbora direktora turističkog ureda zastupati zajednicu. 

- U četvrtak, 1.7.2021. godine Hloverka Novak Srzić odlazi s mjesta direktorice Turističkog ureda Turističke zajednice grada Makarske. Odredbama čl. 38 i 47. Statuta Turističke zajednice grada Makarske Turističku zajednicu će do izbora direktora turističkog ureda zastupati predsjednik Turističke zajednice grada Makarske Zoran Paunović, navode iz Grada. 

Podsjetimo, prošle se godine Hloverka Novak Srzić našla na udaru kritika nakon što je Makarsku rivijeru promovirala fotografijama iz Mozambika

Na svom je Facebook profilu 2. lipnja 2020. objavila fotografiju pješčane plaže pred zalazak sunca i napisala: "Usprkos antifa kaosima i svim virusima... ljepote prirode ostaju trajne i ljekovite... Makarska rivijera". Otkriveno je kako fotografija nije s Makarske rivijere, nego je riječ o fotografiji luksuznog resorta na privatnom otoku Azura Quilalea u Mozambiku.

Komentara 2

JU
Junakdana
07:11 30.06.2021.

Sretno u mirovini!

VA
vatreni24
23:29 29.06.2021.

Hloverka bila jedna od najboljih novinarki, ali je očito dobro nagazila komunjare, zato su je maknuli sa HRT-a, zato je sada miču i sa ove pozicije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije