Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dehidrirala

Hillary Clinton se onesvijestila i pretrpjela potres mozga

Hillary Clinton
Press Association/PIXSELL
15.12.2012.
u 19:48

Američka državna tajnica Hillary Clinton, koja je zbog želučane viroze odgodila svoje putovanje u inozemstvo, je izgubila svijest i pretrpjela potres mozga.

Američka državna tajnica Hillary Clinton, koja je zbog želučane viroze odgodila svoje putovanje u inozemstvo, je izgubila svijest i pretrpjela potres mozga, piše Guardian.

65-godišnja Clinton se nakon incidenta prošlog tjedna oporavlja kod kuće uz stalni nadzor liječnika. U priopćenju State Departmenta stoji kako je Clinton dehidrirala zbog virusa te se onesvijestila i pretrpjela potres mozga.

Još tjedan dana će raditi od kuće.

>>Izrael na 24 sata odgodio napade i očekuje dolazak Hillary Clinton

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Vrijeme
Vrijeme
08:18 16.12.2012.

Jadna zena,....uvjek sam se pitao odakle joj tolika energija. Ali eto, ocito je da je i ona od krvi i mesa. Brzi oporavak ti zelimo Hillary,....i jos jednom hvala za sve sto ste ucinili za Hrvatsku.

OB
-obrisani-
17:13 16.12.2012.

napokon dobre vesti

ST
strukle.
09:36 17.12.2012.

15.12.2012. u 22:07h @rea je napisao/la: Svi skupa, ako je vas je stavit na okup, joj možete pod rep. Naime, toliko ste utjecajni. I vaši komentari i ovaj forum. Kojega, inače, svi u svijetu citiraju. O njemu, naprosto, ovise kretanjaja na burzi, he,he. ;o)) ============================= Istina, zalosno je gledati ova prenemaganja otpisaih i odbacenih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije