Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Herešin

Herešin: Bijesni magarac, kućni ljubimac, ugrizao djevojčicu

magarac
Ivo Čagalj/Pixsell
30.05.2011.
u 12:56

Kako bi otklonili svaku opasnost, djelatnici Zavoda za javno zdravstvo zaštitili su sve osobe koje su bile u doticaju sa životinjom

Bijesni magarac nedavno je u koprivničkom prigradskom naselju Herešin ugrizao maloljetnu djevojčicu za nogu. Nesretna je djevojčica s rođakinjom nosila vodu magarcu koji je ležao u ograđenom prostoru, ali on je iznenađujuće reagirao. Rođakinja je potrčala potražiti pomoć i za samo nekoliko minuta dotrčao je susjed koji je djevojčicu spasio od podivljalog magarca.

Kasnije se ispostavilo da je magarac  zaražen bjesnoćom koju je najvjerojatnije dobio nakon ugriza lisice.

Kako bi otklonili svaku opasnost, djelatnici Zavoda za javno zdravstvo zaštitili su sve osobe koje su bile u doticaju sa životinjom, odnosno djevojčicu, njezina brata koji je nekoliko sati prije također bio kod magarca te susjeda.

Magarac je u herešinskoj obitelji bio poput kućnog ljubimca, a kod njih je bio gotovo desetak godina.

 

Komentara 1

21
21Century
13:36 30.05.2011.

A koji je hrvatski političar ugrizao nesretnu životinju?!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije