Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 6 gradova

HEP Toplinarstvo: Počinje sezona grijanja

grijanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
03.10.2016.
u 12:28

Grijanje će se prvo uključiti prioritetnim krajnjim kupcima – dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe, a potom i stambenim te poslovnim zgradama u kojima su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama.

HEP- Toplinarstvo je danas započelo s uključivanjem grijanja u ogrjevnoj sezoni 2016./2017. za približno 125.000 krajnjih kupaca u gradovima Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću.

Kako su priopćili iz tvrtke grijanje će se prvo uključiti prioritetnim krajnjim kupcima – dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe, a potom i stambenim te poslovnim zgradama u kojima su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama i koje su spremne za prihvat toplinske energije. 

Ističu kako je za prebacivanje automatske regulacije grijanja s ljetnog na zimski režim rada u svim toplinskim podstanicama potrebno je približno tri do četiri dana.

HEP-Toplinarstvo apelira na krajnje kupce koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama u svojim stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe kako bi se u svim zgradama moglo uključiti grijanje.

Ogrjevna sezona 2016./2017. završit će u skladu s vremenskim uvjetima, a najkasnije 15. svibnja 2017. godine - priopćili su.

Komentara 1

AM
Axis Mundi
17:46 03.10.2016.

kako za koga. kad ti se nametne "energetska obnova" i dobivaš nove velike račune (ali si ipak dobio deblji "vanjski omotač"), tada ne odvrćeš ventil i ne puštaš nikakvu energiju za grijanje samo tako, ionako pretpotopnog i preskupog sistema grijanja.. lihvarski sistem. pravda je spora, ali dostižna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije