Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
širenje obale

HDZ-ova vijećnica Sanja Bilač kazneno prijavljuje Keruma

sanja bilac
Ivo Čagalj/Pixsell
11.04.2011.
u 16:46

Bilač tvrdi da će kaznenu prijavu DORH-u podnijeti jer se, zapadna splitska obala proširuje radi Kerumovog hotela.

Sanja Bilač, predsjednica Kluba vijećnika HDZ-a najavila je da će sutra DORH-u podnijeti kaznene prijavu protiv odgovornih osoba u gradu Splitu u svezi izdavanja lokacijske dozvole za uređenje i proširenje Zapadne obale u Sploitu.

O detaljima kaznene prijave splitska gradska vijećnica Sanja Bilač nije htjela govoriti, već je za sutra u 10 sati ispred Palače pravde sazvala konferenciju za novinare. Neposredno prije toga predat će DORH-u kaznenu prijavu.

Na prošloj sjednici splitskog Gradskog vijeća Sanja Bilač je rekla kako u lokacijskoj dozvoli nigdje nije postavljen uvjet proširenja Zapadne obale za potrebe hotela tako da je jasno da se sve ovo radi samo u korist gradonačelnika Željka Keruma da bi on svoj hotel mogao prodati za puno veću cijenu. Upozorila je da se ne poklapaju datumi idejnog projekta koji je sastavni dio lokacijske dozvole i naloga Ministarstva zaštite okoliša, a poziva se na dokument koji tada još nije ni postojao.

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:40 11.04.2011.

kerum je redikul, ali još uvijek manji od hdz-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije