Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28.08.2014. u 14:00

Bandić je izjavio da će se skinuti u tange na središnjem gradskom trgu budu li to građani od njega zahtijevali. Zašto, ali zaboga, zašto, bi tko iole normalan želio svjedočiti tom prizoru?

Jedan od razloga zbog kojih Dnevnik Nove TV ima najveću gledanost zacijelo je Mislav Bago. I uistinu, sinoć je ponovno, u javljanju uživo, dokazao da vrhunski zna isprovocirati političare. Ministar Hajdaš Dončić prve je dvije minute uspješno odolijevao Baginim napadima, ali kada su pitanja zahtijevala konkretne odgovore počeo se ministar prometa znojiti i hvatati HDZ­-a. No, nažalost, nije tu stao.

Osim na političkoj karijeri, ministar je, čini se počeo raditi i na onoj stand up komičara. Jer kako drugačije objasniti njegovu promašenu šalu u kojoj je davanje autocesta u koncesiju usporedio s krajem tuluma na kojem više nema ni cura ni cuge. Tom "provalom" uspio je nemoguće ­ šokirati Bagu, ali i svekoliku javnost koja je prilikom odjavljivanja s Markovog trga čula Hajdaša Dončića kako se sam (i jedini) smije svojoj fori. No, kada bi to bio jedini bahatluk spomenutog gospodina ne bi mu bio za zamjeriti. Ali u tom istom obraćanju javnosti uspio je reći i kako neće svaki kokošinjac imati izlaz s autoceste. Još jedan pokušaj duhovitosti koji nije smiješan ­ nikome.

A nervoza je vidljiva i kod zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji na dnevnoj bazi vrijeđa novinare, suradnike te se služi apsolutno neprimjerenim rječnikom. Naši stari zvali su ga kočijaškim. Ipak, najnoviji biser u bogatom gradonačelnikovu portfoliju nije prost, ali je dokaz vrhunskog neukusa i jezivo loša šala. Mislim pritom na izjavu kako će se skinuti u tange na središnjem gradskom trgu budu li to građani od njega zahtijevali. Zašto, ali zaboga, zašto, bi tko iole normalan želio svjedočiti tom prizoru? Sama pomisao na taj performans izaziva, hm, finim rječnikom rečeno, silnu nelagodu.

MINUS

Na Novoj TV u prime timeu ide "Draguljareva kći", serija koja je toliko monotona i dosadna da vas uspava u samo deset minuta

PLUS

Vatre ivanjske na RTL­u pak s druge strane, na treće gledanje, djeluju obećavajuće. Možda zbog sjajne Ksenije Pajić u ulozi zlice
 

Komentara 7

DU
Deleted user
14:46 28.08.2014.

Monty Phyton je goli k.... za partijsku vrhušku.

CO
coolman
18:53 28.08.2014.

Pa dobra mu je ta sa " dobri komadi su otišli....."!

Avatar Point_of_view
Point_of_view
16:11 28.08.2014.

Upravo je tako, kako je g. Hajdas Docic rekao. Sad vise nije za zabavu, gleda se samo na to kako prezivjeti! Dok je bilo novca bilo je i cura (pevaljki) a bilo je dosta i cuge i volova na raznju.ju. Medjutim, time is over, the fat lady sings".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije