Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije na Internetu

Mrak Taritaš o 'kući' ministra u Samoboru: Ovakvi se objekti čak ne mogu ni legalizirati

crnoja
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/7
26.01.2016.
u 14:42

Crnoja šuti. Ne daje odgovore. Ponaša se kao da je sve istina, objavio je Maras

SDP-ovci su na svom službenom profilu na Facebooku danas komentirali medijske napise o fiktivnoj prijavi boravišta ministra branitelja Mije Crnoje.

Objavili su fotografiju brvnare u Samoboru u kojoj je Crnoja navodno prijavljen uz poruku "Ministre, gdje plaćate porez?"

[NEPLAĆANJE POREZA] Baš zato, #SamoReforme

Posted by SDP Hrvatske on 26. siječnja 2016

 

I bivši SDP-ov ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras komentirao je navodnu aferu na Facebooku.

– Crnoja šuti. Ne daje odgovore. Ponaša se kao da je sve istina. Crnoja će morati otići. Iz Savske 66. Ako Orešković brzo ne reagira, izgledat će kao da odobrava takvo ponašanje ili da mora prvo pitati Karamarka – poručio je Maras.

Crnoja šuti. Ne daje odgovore. Ponaša se kao da je sve istina. Crnoja će morati otići. Iz Savske 66. Ukoliko brzo ne reagira Orešković izgledat će da odobrava takvo ponašanje ili mora prvo pitati Karamarka.

Posted by Gordan Maras on 26. siječnja 2016

 

Bivša ministrica graditeljstva poznata po projektu legalizacije građevina, HNS-ovka Anka Mrak Taritaš, u svom je šaljivom stilu na Twitteru komentirala priču o "kući" ministra Mije Crnoje u Samoboru.

"Ovakvi se objekti čak ne mogu ni legalizirati", komentirala je Mrak Taritaš fotografiju Crnojine daščane nastambe u Samoboru.

>> Petrov o optužbama: Mislim da bi to prije svega trebalo zabrinuti gospodina Crnoju

>> Tomislav Karamarko: Ako se dokaže da je istina što se piše o Miji Crnoji, bit će sankcija

Komentara 57

OS
osica
15:27 26.01.2016.

Pitanje za miljun Kn, kako ga je neka služba mogla prijaviti na ovu dašćaru ? Zašto smo mi svi drugi trebali dokumentima dokazati da se prijavljujemo u stambeni prostor, bar građevinska, vlasnički list, ..... kako je to moguće prijaviti se se na , " po dokumentima na nepostojeću dašćaru " Crnoja, šuti. Karamarko, javnost očekuje akciju, brzu učinkoviotu. Pokrenite se, "bez obzira tko se sve pokrenuo nakon toga" . Koje kvalitete krase osobe koje za visoke funkcije prešute ili šute na takve situacije. ?

NE
neki
13:57 26.01.2016.

Je li se to javljaju iz SDP-a čiji je ministar ozdravio od PTSP-a?

GU
General_U
14:00 26.01.2016.

ovaj redikul maras je prozivao i krstičevića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije