Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LORENZO MAYOL

Glovo Hrvatska dobio novog generalnog direktora

Foto: Glovo
1/2
20.05.2024.
u 15:08

Mayolovi planovi za Glovo Hrvatska uključuju širenje mreže partnera i konsolidaciju pokrivenosti, s ciljem postajanja najvećeg online trgovca s dostavom isti dan u zemlji, objavljeno je u priopćenju

Popularna platforma za dostavu hrane Glovo objavila je imenovanje novog generalnog direktora za Hrvatsku Lorenza Mayola, dok tvrtka istovremeno slavi 5 godina prisutnosti na hrvatskom tržištu. Lorenzo Mayol donosi iskustvo iz multinacionalnih kompanija i startupa kao što su HP, Lime i Glovo, gdje je od 2021. godine bio zadužen za globalnu ekspanziju Q-Commercea. Prije preuzimanja funkcije u Hrvatskoj, Mayol je bio generalni direktor Glova u Nigeriji te je vodio komercijalni odjel za regiju Afrike, objavljeno je u današnjem priopćenju.

- Hrvatska je vrlo važno tržište za Glovo, a moj cilj je dodatno unaprijediti našu prisutnost ovdje. Naš tim predanih stručnjaka predan je pružanju vrhunske usluge kupcima, partnerima i dostavljačima, osiguravajući najveće zadovoljstvo kupaca kroz našu operativnu stručnost - objasnio je.

Mayolovi planovi za Glovo Hrvatska uključuju širenje mreže partnera i konsolidaciju pokrivenosti, s ciljem postajanja najvećeg online trgovca s dostavom isti dan u zemlji. "Želimo ponuditi sve, ne samo hranu, te postati vodeći online trgovac s dostavom isti dan," istaknuo je Mayol.

Jedan od ključnih ciljeva je zapošljavanje stručnjaka na lokalnom tržištu. "Cilj nam je postati najbolji tech regruter u Hrvatskoj, zapošljavajući vrhunske stručnjake," dodao je Mayol.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije